autor:

costy1969

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de paine nemteasca

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
8 felii de paine prajita, 4 bucati praz(recomandat numai partea alba), 2 cepe potrivite, 3 linguri faina, 150-200 ml otet, 500 grame carne afumata, 400 grame smantana, 200 grame branza oaie, 100 grame unt, sare, legatura de patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Painea prajita se aseaza pe fundul unei oale, dupa care se toarna 3,5-4 litri de apa calda si se pune la fiert, la foc mic;

Separat se pregateste o tigaie, care se pune la incins, se pune untul, se da focul mai mic, dupa care se pune ceapa si prazul taiate marunt,la calit;

Carnea afumata se taie cubulete potrivite ca marime, se adauga in tigaie,se amesteca cu ceapa si prazul si se lasa la foc potrivit timp de 15-20 minute;

In tigaie se adauga faina si otetul si se lasa sa dea 2-3 clocote,timp in care mestecam incontinuu pentru a se ingrosa sosul si a nu se lipi faina;

Aceasta compozitie se toarna in oala cu supa care se afla deja pe foc si se mai fierbe 35 minute;

La sfarsit, se inchide focul, se adauga smantana si branza rasa, se asezoneaza si se lasa oala acoperita 5 minute,dupa care puteti servi;

La servire,se presara patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de paine nemteasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA-CREMA DE DOVLECEI

SUPA-CREMA DE DOVLECEI

Dovleceii se spala,se taie capetele,se taie cubulete si se fierb intr-un litru de apa in care se

18 voturi    7 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate, spalate si taiate, frunzele

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Cred cae foarte buna

Dificultate

Medie

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de paine prajita
  • 4 bucati praz(recomandat numai partea alba)
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri faina
  • 150-200 ml otet
  • 500 grame carne afumata
  • 400 grame smantana
  • 200 grame branza oaie
  • 100 grame unt
  • sare, legatura de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita