Painea prajita se aseaza pe fundul unei oale, dupa care se toarna 3,5-4 litri de apa calda si se pune la fiert, la foc mic;
Separat se pregateste o tigaie, care se pune la incins, se pune untul, se da focul mai mic, dupa care se pune ceapa si prazul taiate marunt,la calit;
Carnea afumata se taie cubulete potrivite ca marime, se adauga in tigaie,se amesteca cu ceapa si prazul si se lasa la foc potrivit timp de 15-20 minute;
In tigaie se adauga faina si otetul si se lasa sa dea 2-3 clocote,timp in care mestecam incontinuu pentru a se ingrosa sosul si a nu se lipi faina;
Aceasta compozitie se toarna in oala cu supa care se afla deja pe foc si se mai fierbe 35 minute;
La sfarsit, se inchide focul, se adauga smantana si branza rasa, se asezoneaza si se lasa oala acoperita 5 minute,dupa care puteti servi;
La servire,se presara patrunjelul tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii