Painea prajita se aseaza pe fundul unei oale, dupa care se toarna 3,5-4 litri de apa calda si se pune la fiert, la foc mic;
Separat se pregateste o tigaie, care se pune la incins, se pune untul, se da focul mai mic, dupa care se pune ceapa si prazul taiate marunt,la calit;
Carnea afumata se taie cubulete potrivite ca marime, se adauga in tigaie,se amesteca cu ceapa si prazul si se lasa la foc potrivit timp de 15-20 minute;
In tigaie se adauga faina si otetul si se lasa sa dea 2-3 clocote,timp in care mestecam incontinuu pentru a se ingrosa sosul si a nu se lipi faina;
Aceasta compozitie se toarna in oala cu supa care se afla deja pe foc si se mai fierbe 35 minute;
La sfarsit, se inchide focul, se adauga smantana si branza rasa, se asezoneaza si se lasa oala acoperita 5 minute,dupa care puteti servi;
La servire,se presara patrunjelul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii