autor:

costy1969

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de paine nemteasca

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 septembrie 2009

Ingrediente
8 felii de paine prajita, 4 bucati praz(recomandat numai partea alba), 2 cepe potrivite, 3 linguri faina, 150-200 ml otet, 500 grame carne afumata, 400 grame smantana, 200 grame branza oaie, 100 grame unt, sare, legatura de patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Painea prajita se aseaza pe fundul unei oale, dupa care se toarna 3,5-4 litri de apa calda si se pune la fiert, la foc mic;

Separat se pregateste o tigaie, care se pune la incins, se pune untul, se da focul mai mic, dupa care se pune ceapa si prazul taiate marunt,la calit;

Carnea afumata se taie cubulete potrivite ca marime, se adauga in tigaie,se amesteca cu ceapa si prazul si se lasa la foc potrivit timp de 15-20 minute;

In tigaie se adauga faina si otetul si se lasa sa dea 2-3 clocote,timp in care mestecam incontinuu pentru a se ingrosa sosul si a nu se lipi faina;

Aceasta compozitie se toarna in oala cu supa care se afla deja pe foc si se mai fierbe 35 minute;

La sfarsit, se inchide focul, se adauga smantana si branza rasa, se asezoneaza si se lasa oala acoperita 5 minute,dupa care puteti servi;

La servire,se presara patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de paine nemteasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se caleste ceapa tocata marunt, in putin ulei incins, intr-o oala incapatoare. Cand se face aurie,

3 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte si smantana

Supa de legume cu lapte si smantana

Se curata, se spala legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Dupa 30-35

15 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Cred cae foarte buna

Dificultate

Medie

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de paine prajita
  • 4 bucati praz(recomandat numai partea alba)
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri faina
  • 150-200 ml otet
  • 500 grame carne afumata
  • 400 grame smantana
  • 200 grame branza oaie
  • 100 grame unt
  • sare, legatura de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors cu afumatura si praz