Se pregateste din clapon sau gaina.Se curata pasarea bine(sau daca este cumparata de la supermarket e deja curatata),sa nu aiba tulee si se face la fel ca supa de carne.Se serveste cu aceleasi garnituri sau se drege cu galbenus de ou si cu putina lamaie.
Vrea cineva reteta de supa de carne daca nu stiti sa faceti supa de pasare?daca vreti reteta de supa de carne doar scrieti la comentarii si va voi trimite reteta printr-un mesaj!
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii