autor:

Gabriella Kassas

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne

Supa de Pasare

Autor: Gabriella Kassas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriella Kassas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
1 1/2 kg carne, 4 l apa, 2 morcovi frumosi, 1 radacina de patrunjel, 1/2 radacina de telina, 2 cepe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pregateste din clapon sau gaina.Se curata pasarea bine(sau daca este cumparata de la supermarket e deja curatata),sa nu aiba tulee si se face la fel ca supa de carne.Se serveste cu aceleasi garnituri sau se drege cu galbenus de ou si cu putina lamaie.

Vrea cineva reteta de supa de carne daca nu stiti sa faceti supa de pasare?daca vreti reteta de supa de carne doar scrieti la comentarii si va voi trimite reteta printr-un mesaj!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de Pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de galuste cu piept de pasare

Supa de galuste cu piept de pasare

Pentru ca supa sa iese gustoasa va trebui sa folosim carne de pui cu os, pentru a da supei consistenta

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Se spala carnea de pasare (2-3 pulpe de pui,depinde de cantitatea pe care o dorim),se pune intr-o

16 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Eu pregatesc supa de pasare astfel: maruntaiele,partile osoase,aripioarele de la pui(rata,gasca,curcan,gaina) 1 morcov 1 albitura cateva felii de telina 1 ardei gras cateva felii de sfecla rosie 1-2 cartofi rosii dupa gust(daca va place mai rosie puneti mai multe) o ceapa fidea sau taitei patrunjel verde tarhon verde daca aveti sare,piper,cimbru lamaie 1 ou .Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt ,cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarbaputin,dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt sau pasate.Cand sunt fierte se adauga taiteii,fideaua si se lasa sa fiarba putin,Se potriveste de sare,piper,cimbru.Cand sunt toate fierte se drege cu un ou batut ,se adauga verdeata tocata marunt si se opreste focul. La inabusirea zarzavatului in loc de ulei folosesc grasime de la pui si zeama de la carne.Nu folosesc ulei deoarece puiul isi lasa destula grasime.Iese dietetica,implicit mai sanatoasa. Se serveste acrita cu zeama de lamaie. 2. Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba. Zarzavatul si cartofii taiati cubulete se pot inabusi ,fierbe separat adaugandu-se zeama de carne, iar cand este aproape fiarta carnea, se adauga zarzavatul,rosiile decojite taiate cubulete sau pasate, se potriveste de sare,piper,cimbru,se adauga taiteii sau fideaua . La sfarsit se drege cu ou batut si se pune verdeata tocata marunt. La inabusirea zarzavatului in loc de ulei folosesc grasime de la pui si zeama de la carne.Nu folosesc ulei deoarece puiul isi lasa destula grasime.Iese dietetica,implicit mai sanatoasa. Se serveste acrita cu zeama de lamaie.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriella Kassas
Pizza Calzone(reteta unica italieneasca)

Pizza Calzone(reteta unica italieneasca)

Din faina, drojdie, 600 ml apa calduta, sarea si 80 ml ulei se face un aluat care se lasa apoi 30

30 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Semilune cu lamaie(prajituri cu lamaie)

Semilune cu lamaie(prajituri cu lamaie)

Se freaca untura(eu uneori pun 200g unt in loc de untura,dar e mai pufoasa cu untura)pana devine

3 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tarte cu lamaie

Tarte cu lamaie

Se face un aluat care se lasa la frigider jumatate de ora. Intr-un bol se pun 7 oua, 5 galbenusuri.zeama

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa alba de pui
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania