autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de carne

Supa de peste cu oua si lamiie

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
600g peste (oricare proaspat dar cu oase mai putine, 6 cesti supa de peste, 2 cesti orez cu bobul rotund, 2-3 oua, 1-2 lamii (zeama)de preferat cele verzi "lime", sare ,piper, cardamom(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pestele cu cardamom si citeva boabe de piper
Se scoate din supa ,se pastreaza cald
se strecoara supa si se pastreaza 6 cesti in care se fierbe orezul;se adauga sare si piper.
Ouale se bat si se oarna cite putin zeama de lamiie si supa.
Se serveste imediat cu bucatile de peste in ea
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste cu oua si lamiie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de vacuta cu galuste

Supa de vacuta cu galuste

Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece

4 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Supe de carne
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Cred ca e interesanta. Eu pun oua in ciorba de loboda.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Foarte interesant ! Pina acum nu am pus oua in supa de peste ...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g peste (oricare proaspat dar cu oase mai putine
  • 6 cesti supa de peste
  • 2 cesti orez cu bobul rotund
  • 2-3 oua
  • 1-2 lamii (zeama)de preferat cele verzi "lime"
  • sare ,piper
  • cardamom(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e interesanta. Eu pun oua in ciorba de loboda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de gaina