autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Supe de carne

Supa de peste cu oua si lamiie

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
600g peste (oricare proaspat dar cu oase mai putine, 6 cesti supa de peste, 2 cesti orez cu bobul rotund, 2-3 oua, 1-2 lamii (zeama)de preferat cele verzi "lime", sare ,piper, cardamom(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pestele cu cardamom si citeva boabe de piper
Se scoate din supa ,se pastreaza cald
se strecoara supa si se pastreaza 6 cesti in care se fierbe orezul;se adauga sare si piper.
Ouale se bat si se oarna cite putin zeama de lamiie si supa.
Se serveste imediat cu bucatile de peste in ea
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste cu oua si lamiie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de galuste.

Supa de galuste.

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa

1 vot    4 comentarii
1h
Supe de carne
Bors cu perisoare de somon

Bors cu perisoare de somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Cred ca e interesanta. Eu pun oua in ciorba de loboda.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Foarte interesant ! Pina acum nu am pus oua in supa de peste ...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g peste (oricare proaspat dar cu oase mai putine
  • 6 cesti supa de peste
  • 2 cesti orez cu bobul rotund
  • 2-3 oua
  • 1-2 lamii (zeama)de preferat cele verzi "lime"
  • sare ,piper
  • cardamom(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e interesanta. Eu pun oua in ciorba de loboda.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba cu carne de vita