autor:

anuta

» » Supe de carne

Supa de porumbei

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2016

Ingrediente
un porumbel tanar de 250-300 g +maruntaie(eu am avut maruntaie de la 3 porumbei),2 cuiburi de taitei cu ou ,un morcov, radacina patrunjel,2 cartofi,2 catei de usturoi, ceapa, ardei rosu,o lingurita de legume deshidratate fara sare, boabe de piper negru,sare,marar si patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de sare,boabele de piper negru si legumele deshidratate se pune la fiert cu cca 2l de apa,spumand de cate ori este nevoie de la primul clocot.Se lasa sa fiarba cca 30-45 de minute,pana se inmoaie carnea un pic apoi se aduga legumele curate si spalate.Ceapa se cresteaza in 4 ,morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele subtiri,ardeiul se feliaza subtire,cateii de usturoi se feliaza si ei,cartofii se taie cubulete si verdeata se taie marunt.Dupa ce carnea s-a inmuiat se adauga in supa ceapa ,morcovul,radacina de patrunjel,ardeiul si usturoiul feliat.Se lasa sa fiarba cca 25 de minute,la foc potrivit apoi se adauga si cartofii,se mai lasa15 minute dupa care se adauga 2 cuiburi de taiei si se mai lasa 5 minute .Se opreste focul,se scoate ceapa si se presara verdeata deasupra.Se serveste fierbinte cu multa verdeata presarata deasupra.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumbei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Curatam si spalam puiu,apoi il punem la fiert,cand incepe sa clocoteasca il lasam sa dea in 2 clocote

55 voturi    10 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • un porumbel tanar de 250-300 g +maruntaie(eu am avut maruntaie de la 3 porumbei),2 cuiburi de taitei cu ou ,un morcov, radacina patrunjel,2 cartofi,2 catei de usturoi, ceapa, ardei rosu,o lingurita de legume deshidratate fara sare, boabe de piper negru,sare,marar si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu caise si afine

Prajitura cu caise si afine

1. Se prepara blaturi in tavi de aceiasi dimensiune din cate 5 albusuri batute cu un praf de sare,

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de miel Ciorba de miel

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt si din cand in cand se aduna spuma care se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Krautsuppe - supa de varza Krautsuppe - supa de varza

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei. Adaugam morcovul si telina si lasam sa se inmoaie .Carnea de porc si pui taiata bucati

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati