Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de sare,boabele de piper negru si legumele deshidratate se pune la fiert cu cca 2l de apa,spumand de cate ori este nevoie de la primul clocot.Se lasa sa fiarba cca 30-45 de minute,pana se inmoaie carnea un pic apoi se aduga legumele curate si spalate.Ceapa se cresteaza in 4 ,morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele subtiri,ardeiul se feliaza subtire,cateii de usturoi se feliaza si ei,cartofii se taie cubulete si verdeata se taie marunt.Dupa ce carnea s-a inmuiat se adauga in supa ceapa ,morcovul,radacina de patrunjel,ardeiul si usturoiul feliat.Se lasa sa fiarba cca 25 de minute,la foc potrivit apoi se adauga si cartofii,se mai lasa15 minute dupa care se adauga 2 cuiburi de taiei si se mai lasa 5 minute .Se opreste focul,se scoate ceapa si se presara verdeata deasupra.Se serveste fierbinte cu multa verdeata presarata deasupra.
Pofta buna!!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii