autor:

anuta

» » Supe de carne

Supa de porumbei

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2016

Ingrediente
un porumbel tanar de 250-300 g +maruntaie(eu am avut maruntaie de la 3 porumbei),2 cuiburi de taitei cu ou ,un morcov, radacina patrunjel,2 cartofi,2 catei de usturoi, ceapa, ardei rosu,o lingurita de legume deshidratate fara sare, boabe de piper negru,sare,marar si patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de sare,boabele de piper negru si legumele deshidratate se pune la fiert cu cca 2l de apa,spumand de cate ori este nevoie de la primul clocot.Se lasa sa fiarba cca 30-45 de minute,pana se inmoaie carnea un pic apoi se aduga legumele curate si spalate.Ceapa se cresteaza in 4 ,morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele subtiri,ardeiul se feliaza subtire,cateii de usturoi se feliaza si ei,cartofii se taie cubulete si verdeata se taie marunt.Dupa ce carnea s-a inmuiat se adauga in supa ceapa ,morcovul,radacina de patrunjel,ardeiul si usturoiul feliat.Se lasa sa fiarba cca 25 de minute,la foc potrivit apoi se adauga si cartofii,se mai lasa15 minute dupa care se adauga 2 cuiburi de taiei si se mai lasa 5 minute .Se opreste focul,se scoate ceapa si se presara verdeata deasupra.Se serveste fierbinte cu multa verdeata presarata deasupra.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porumbei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici sau date pe razatoarea cu ochiuri

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • un porumbel tanar de 250-300 g +maruntaie(eu am avut maruntaie de la 3 porumbei),2 cuiburi de taitei cu ou ,un morcov, radacina patrunjel,2 cartofi,2 catei de usturoi, ceapa, ardei rosu,o lingurita de legume deshidratate fara sare, boabe de piper negru,sare,marar si patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu caise si afine

Prajitura cu caise si afine

1. Se prepara blaturi in tavi de aceiasi dimensiune din cate 5 albusuri batute cu un praf de sare,

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de miel Ciorba de miel

Bucatile de carne le taiem potrivit de mari si le spalam. Intr-o oala punem la fiert 5-6 litri de apa. Cand da in clocot, dam drumul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN
Cookie Settings