Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii).
Morcovul se curata, se spala, se taie in doua sau trei, dupa care se taie fasii subtiri.
Prazul curatat si spalat se taie inele, patrunjelul se spala, se scurge bine de apa si se toaca marunt.
Intr-o oala se pune la fiert supa de pui, se adauga zeama de lamaie, bucatile de pui, legumele si pastele.
Se lasa sa clocoteasca, dupa care se reduce focul si se fierbe la foc potrivit pentru cca. 20 minute.
Se asezoneaza supa cu sare si piper, se presara verdeata si se opreste focul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii