Carnea se spala, se taie si se pune la fiert in 2 l de apa timp de 20 de minute programand BOIL.Dupa oprirea programului se scoate carnea si se adauga zarzavatul tocat (morcov,telina,albitura,ceapa) ,se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Se programeaza 60 de minute STEW.
Intre timp carnea se scoate de pe oase si se taie marunt.
Dupa 40 de minute adaugati rosiile si carnea, mai completati cu apa calda daca mai este nevoie si lasati sa fiarba in continuare. Cu 2-3 minute inainte de termonarea programului adaugati oul batut si patrunjelul.
Lamaia se taie pe jumatate, iar fiecare jumatate se impacheteaza in folie de aluminiu. Se fac cateva gauri pentru a se scurge zeama in momentul stoarcerii...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii