Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
redusa
Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 felie de telina
  • 1 felie de gulie
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 radacina de patrunjel
  • tarhon uscat maruntit
  • 1 piept dezosat de pui fara piele
  • 300 g ciuperci albe champignon
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 200 ml smantana dulce
  • ulei de masline

Mod de preparare

Taiati morcovii, telina si gulia in stil julienne (fasii lungi de 2 cm si subtiri de 3 mm). Maruntiti 3 catei de usturoi.

Separat maruntiti ceapa si puneti-o la calit intr-un vas mare cu putin ulei de masine. Dupa ce devine transparenta, adaugati legumele si amestecati bine, lasati la calit intre 10-15 minute, apoi adaugati usturoiul si carnea de pui taiata cubulete. Amestecati si lasati carnea sa isi schimbe culoarea pe toate partile, mai puneti ulei daca e nevoie.

Transferati toate acestea in vasul de la slow cooker, adaugati ciupercile taiate felii si turnati apa pana la limita. Curatati patrunjelul si puneti-l intreg in vas, pentru a da gust supei. Condimentati cu sare si piper si acoperiti cu capacul si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 3 ore.

Dupa 2 ore, adaugati restul din caciulia de usturoi pisat cat mai fin si 1 lingura de tarhon maruntit. Scoateti radacina de patrunjel si acoperiti din nou.

La final dupa cele 3 ore puneti smantana, amestecati si mai condimentati cu sare daca este nevoie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura