autor:

SIMONA PATRAS

» » Supe de legume

Supa de rosii coapte

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 august 2014

Ingrediente
1 kg rosii, 5 morcovi, patrunjel radacina cu tot cu frunze, ceapa verde, 3 catei de usturoi, cimbru verde, busuioc verde, sare de mare grunjoasa, ulei de masline, piper mozaic, sare de mare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua.

Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.

Se pun toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara sarea de mare, piper, crengute de cimbru, busuioc si se stropesc cu ulei de masline.

Se incinge cuptorul la 200 grade C si se da tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.

Se scoate tava din cuptor,se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun paseaza rosiile in blender .

Se mai adauga sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.

Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.

S-aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf

3 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de gulii

Supa de gulii

Gulia, morcovii, radacina de patrunjel si telina, le curatam si le dam prin razatoare. Intr-un vas

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2014

    Perfect,cat mai multe retete din acestea,sunt sanatoase.Multumesc.

  • Fara foto

    Elena Dumitrescu , 11 septembrie 2014

    Este o supa excelenta,foarte usoara , nutritiva si aromata..E buna si in curele de slabire pt ca poate fi luata in termos chiar si la birou.

  • Fara foto

    Veronica Simon , 03 septembrie 2014

    este sanatoasa hranitoare si nu se pierde nimic din arome

    • Fara foto

      Cristina Andrioaie , 03 septembrie 2014

      nu am auzit supa facuta la cuptor si pasata in blender...

    • Fara foto

      Iuliana Constantin , 03 septembrie 2014

      hahaha

    • Fara foto

      , 28 august 2014

      n-ati uitat nimic, ca in poza se vede si ceva zeama?

    • Fara foto

      Grafu Victorina Mihaela , 21 august 2014

      Incercati va rog, merge de minune cu paine prajita ;0

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Perfect,cat mai multe retete din acestea,sunt sanatoase.Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de ceapa cu cascaval
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide