autor:

SIMONA PATRAS

» » Supe de legume

Supa de rosii coapte

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 august 2014

Ingrediente
1 kg rosii, 5 morcovi, patrunjel radacina cu tot cu frunze, ceapa verde, 3 catei de usturoi, cimbru verde, busuioc verde, sare de mare grunjoasa, ulei de masline, piper mozaic, sare de mare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua.



Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.



Se pun toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara sarea de mare, piper, crengute de cimbru, busuioc si se stropesc cu ulei de masline.



Se incinge cuptorul la 200 grade C si se da tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.



Se scoate tava din cuptor,se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun paseaza rosiile in blender .



Se mai adauga sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.



Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.



S-aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume cu crutoane picante

Supa crema de legume cu crutoane picante

Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu

36 voturi    19 comentarii
40 min
Supe de legume
Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Legumele le curățim, le tăiem în bucați mai mari și le punem la fiert în 1-1,5 litri de apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2014

    Perfect,cat mai multe retete din acestea,sunt sanatoase.Multumesc.

  • Fara foto

    Elena Dumitrescu , 11 septembrie 2014

    Este o supa excelenta,foarte usoara , nutritiva si aromata..E buna si in curele de slabire pt ca poate fi luata in termos chiar si la birou.

  • Fara foto

    Veronica Simon , 03 septembrie 2014

    este sanatoasa hranitoare si nu se pierde nimic din arome

    • Fara foto

      Cristina Andrioaie , 03 septembrie 2014

      nu am auzit supa facuta la cuptor si pasata in blender...

    • Fara foto

      Iuliana Constantin , 03 septembrie 2014

      hahaha

    • Fara foto

      , 28 august 2014

      n-ati uitat nimic, ca in poza se vede si ceva zeama?

    • Fara foto

      Grafu Victorina Mihaela , 21 august 2014

      Incercati va rog, merge de minune cu paine prajita ;0

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Perfect,cat mai multe retete din acestea,sunt sanatoase.Multumesc.

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de dovlecel cu fasole verde