autor:

simona stana

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Supa de rosii cu galuste

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2009

Ingrediente
2 litri suc de rosii(folosesc de obicei Ciao), 1,5 litri apa, 1 ceapa mica, frunze de telina, piper, smantana, sare, 1 lingura ulei, 1 ardei gras rosu, Pentru galuste:, 2 oua, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert sucul de rosii impreuna cu apa si uleiul. Se adauga ceapa si ardeiul taiate in doua.Cand incepe sa fiarba se adauga zaharul si sare dupa gust.Frunzele de telina se leaga manunchi si se pun sa fiarba in supa.
Se fac galustele in felul urmator:intr-o farfurie de supa se bat bine ouale cu sare si se adauga faina atat cat sa formeze un aluat care sa se poata rupe usor cu lingura.Cand clocoteste supa se adauga galustele rupte una cate una cu lingura din masa de aluat si se pun in supa sa fiarba.Se mai fiere 10 minute.Dupa ce a fiert se lasa sa stea putin apoi se scot ceapa,ardeiul si telina din supa.
Se serveste cu smantana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA DE ROSII CU GALUSTE

SUPA DE ROSII CU GALUSTE

Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la

22 voturi    13 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de rosii cu galuste imperiale

Supa de rosii cu galuste imperiale

Galuste: Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit,

14 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    E super !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa si sanatoasa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Imi place foarte mult...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Am facut si eu aceasta supa.Este extraordinara.Doar ca eu am facut galustele cu gris.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 litri suc de rosii(folosesc de obicei Ciao)
  • 1,5 litri apa
  • 1 ceapa mica
  • frunze de telina
  • piper
  • smantana
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • faina
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

21 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

E super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura