autor:

LALY

» » Supe de legume

Supa de rosii cu galuste

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2010

Ingrediente
* 500 gr rosii, * 2 cutii rosii decojite, * 1 ceapa, * 1 morcov, * 1 telina, * 1 ceasca de gris, * 3 oua, * 3 linguri ulei, * piper,, * leustean verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete.



Taiem,morcovii,telina si ceapa cubulete.



Se pun morcovii,telina si ceapa la calit..Le calim bine,apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie.



Adaugam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba bine zarzavatul.



Intre timp facem galustele.Se separa albusul de galbenus.Se bate albusul bine cu un praf de sare.Cand a devenit pufos se adauga galbenusul,apoi grisul in ploaie.Se condimenteaza cu piper.



Cand s-a fiert bine zarzavatul,dam oala de pe foc.Strecuram supa.Zarzavatul rezultat se paseaza printr-o strecuratoate sau se mixeaza la blender pana devine o pasta.



Se pune din oala pe foc si se adauga zarzavatul pasat.



Se fac cu lingura galusti care se pun in supa.Se lasa sa fiarba bine grisul.



La sfarsit se adauga leusteanul verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu oase garf si galuste

Supa de rosii cu oase garf si galuste

Traim vremuri de criza, nimic nu se arunca, totul se foloseste. Cand am preparat bulionul am folosit

6 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de legume
SUPA DE ROSII CU GALUSTE

SUPA DE ROSII CU GALUSTE

Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la

22 voturi    13 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 08 august 2017

    Asa este Florina, este o bunatate, mai ales ca merge de minune si rece.

  • Fara foto

    Florinaciarnau , 08 august 2017

    Delicioasa

  • Fara foto

    Yryna Mircea Nuta , 22 februarie 2014

    buna reteta

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 19 februarie 2014

      Florentina,este foarte gustoasa,merita sa incerci,apoi nu te mai saturi.Pupicei

    • Fara foto

      Florentina Dumitrescu , 18 februarie 2014

      bună rețeta am să încerc șieu..

    • Fara foto

      musa coca , 25 noiembrie 2013

      super buna incercati daca nu credeti

    • Fara foto

      LALY , 16 iunie 2010

      Draga Eugen,am incercat si galuste de post.Din gris,apa,piper,sare si putin ulei am facut o pasta la fel ca si cand as fi pus oua.Doar ca galustela fara oua trebuiesc puse cu cateva minute inainte sa terminam ciorbita.Adica cu 5-10 minute,nu mai mult sa nu se farmiteze.Sunt la fel de bune.Praful de copt le face sa se umfle putin.Trebuie stins cu putin otet sau zeama de lamaie.Incearca,sper sa-ti placa.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      O bunatate.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Mmmm ce pofta mi s-a facut.....

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Arata tare bine supa ta...si eu pregatesc, dar fara galuste, eu adaug branzica taiata cubulete sau rasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Noua ne place aceasta supa enorm...Este gustoasa si racoroasa...

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Imi place, mult, cum ai pregatit supa !, mi-ai facut pofta ! . Ce solutie ai da pentru galuste de post ?

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      O bunãtate!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • * 500 gr rosii
  • * 2 cutii rosii decojite
  • * 1 ceapa
  • * 1 morcov
  • * 1 telina
  • * 1 ceasca de gris
  • * 3 oua
  • * 3 linguri ulei
  • * piper,
  • * leustean verde

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

4 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Asa este Florina, este o bunatate, mai ales ca merge de minune si rece.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de ceapa Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg (sa nu se arda). Se lasa la calit pana ceapa devine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa japoneza cu Shiitake si spanac