Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele.Le taiem cubulete.
Taiem,morcovii,telina si ceapa cubulete.
Se pun morcovii,telina si ceapa la calit..Le calim bine,apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie.
Adaugam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba bine zarzavatul.
Intre timp facem galustele.Se separa albusul de galbenus.Se bate albusul bine cu un praf de sare.Cand a devenit pufos se adauga galbenusul,apoi grisul in ploaie.Se condimenteaza cu piper.
Cand s-a fiert bine zarzavatul,dam oala de pe foc.Strecuram supa.Zarzavatul rezultat se paseaza printr-o strecuratoate sau se mixeaza la blender pana devine o pasta.
Se pune din oala pe foc si se adauga zarzavatul pasat.
Se fac cu lingura galusti care se pun in supa.Se lasa sa fiarba bine grisul.
La sfarsit se adauga leusteanul verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii