autor:

Maria Lupean

» » Borsuri si Ciorbe

SUPA DE ROSII CU MARAR

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
6 Rosii mari taiate bucati, 4 cupe supa de pui, 3 cepe mari taiate bucati, 1/4 cup pasta de rosii, 3 catei mari de usturoi, 1-1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper, 2-1/2 cupe de lapte batut si 1/3 cupa de marar taiat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

58 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.

Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.

Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi se zdrobresc toate ca sa fie un piuree. Eu le fac piuree cu blenderul. Toate ingredientele facute piuree se pun intr-un bowl mare si se adauga restul de lichid ramas in oala si apoi se incorporeaza laptele batut si mararul.

Se pune la frigider la racit si se serveste cu biscuiti sarati sau paine prajita.

Se poate pastra la frigider pentru 5 zile. Este racoritoare si foarte usoara, calorii putine.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE ROSII CU MARAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de os afumat

Ciorba de os afumat

Se spala bine oasele de porc. Se pun la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa, cat sa acopere oasele.

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci pleurotus

Ciorba de ciuperci pleurotus

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece osul de vita sau cuburile de concentrat (daca este cazul,

28 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Super !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Delicioasa...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Minunata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      O bunatate foarte usor de facut....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Arata foarte bine,si eu adaug 1-2 catei de usturoi pentru aroma...

    • Laura Teodora

      Laura Teodora (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Usturoi in supa de rosii? Hm, interesant. Multumim de reteta! :)

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Nu prea am făcut Supă de roşii, dar voi încerca să fac mai des, deoarece e tare gustoasă! Arată minunat! Felicitări!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

58 voturi

Ingrediente

  • 6 Rosii mari taiate bucati
  • 4 cupe supa de pui
  • 3 cepe mari taiate bucati
  • 1/4 cup pasta de rosii
  • 3 catei mari de usturoi
  • 1-1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 2-1/2 cupe de lapte batut si 1/3 cupa de marar taiat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Hummus

Hummus

Toate se amesteca in procesorul de mancare.

59 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca