Ingrediente
6 Rosii mari taiate bucati, 4 cupe supa de pui, 3 cepe mari taiate bucati, 1/4 cup pasta de rosii, 3 catei mari de usturoi, 1-1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper, 2-1/2 cupe de lapte batut si 1/3 cupa de marar taiat marunt.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
58 voturi
Mod de preparare
Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.
Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi se zdrobresc toate ca sa fie un piuree. Eu le fac piuree cu blenderul. Toate ingredientele facute piuree se pun intr-un bowl mare si se adauga restul de lichid ramas in oala si apoi se incorporeaza laptele batut si mararul.
Se pune la frigider la racit si se serveste cu biscuiti sarati sau paine prajita.
Se poate pastra la frigider pentru 5 zile. Este racoritoare si foarte usoara, calorii putine.
Pofta buna!
Sidy (Chef de cuisine) , 21 martie 2010
O bunatate foarte usor de facut....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009
Arata foarte bine,si eu adaug 1-2 catei de usturoi pentru aroma...
Laura Teodora (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009
Usturoi in supa de rosii? Hm, interesant. Multumim de reteta! :)
Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Nu prea am făcut Supă de roşii, dar voi încerca să fac mai des, deoarece e tare gustoasă! Arată minunat! Felicitări!