autor:

Maria Lupean

» » Borsuri si Ciorbe

SUPA DE ROSII CU MARAR

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
6 Rosii mari taiate bucati, 4 cupe supa de pui, 3 cepe mari taiate bucati, 1/4 cup pasta de rosii, 3 catei mari de usturoi, 1-1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper, 2-1/2 cupe de lapte batut si 1/3 cupa de marar taiat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

58 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.

Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.

Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi se zdrobresc toate ca sa fie un piuree. Eu le fac piuree cu blenderul. Toate ingredientele facute piuree se pun intr-un bowl mare si se adauga restul de lichid ramas in oala si apoi se incorporeaza laptele batut si mararul.

Se pune la frigider la racit si se serveste cu biscuiti sarati sau paine prajita.

Se poate pastra la frigider pentru 5 zile. Este racoritoare si foarte usoara, calorii putine.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE ROSII CU MARAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu scarita afumata

Ciorba cu scarita afumata

Se spala zarzavatul, se toaca marunt sau se da pe razatoare si se pune la fiert in oala de ciorba.

18 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui cu legume

Bors de pui cu legume

Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem

50 voturi    14 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Super !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    Delicioasa...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Minunata!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

      O bunatate foarte usor de facut....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Arata foarte bine,si eu adaug 1-2 catei de usturoi pentru aroma...

    • Laura Teodora

      Laura Teodora (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Usturoi in supa de rosii? Hm, interesant. Multumim de reteta! :)

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Nu prea am făcut Supă de roşii, dar voi încerca să fac mai des, deoarece e tare gustoasă! Arată minunat! Felicitări!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

58 voturi

Ingrediente

  • 6 Rosii mari taiate bucati
  • 4 cupe supa de pui
  • 3 cepe mari taiate bucati
  • 1/4 cup pasta de rosii
  • 3 catei mari de usturoi
  • 1-1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 2-1/2 cupe de lapte batut si 1/3 cupa de marar taiat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Hummus

Hummus

Toate se amesteca in procesorul de mancare.

59 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui