Traim vremuri de criza, nimic nu se arunca, totul se foloseste. Cand am preparat bulionul am folosit cojile si semintele care au ramas (nu poti sa le storci niciodata complet) ca sa prepar o supa.
Puneti la fiert, in 2 litri de apa rece, cu putina sare, oase garf iar cand clocoteste luati spuma. Lasati-le sa fiarba la foc mic jumatate de ora. Separat puneti la fiert resturile de la bulion intr-un litru de apa rece si lasati-le sa fiarba 20 de minute la foc mic.
Dupa ce ati pus totul la fiert preparati compozitia de galuste conform retetei http://www.gustos.ro/retete-culinare/supe-de-carne/galuste-infailibile-pentru-supa.html si lasati-o deoparte pana fierbe supa.
Curatati si tocati marunt zarzavaturile si adaugati-le peste supa de oase dupa ce ati luat spuma ca sa fiarba impreuna. Strecurati apoi deasupra zeama de la rosii si dati totul bine prin strecuratoare. Lasati sa mai fiarba impreuna inca 10 minute.
Dati focul la minim si puneti cu o lingurita galustele la fiert in supa.
Lasati supa sa fiarba la foc mic, mic pana se umfla galustile, 15-20 minute. O supa foarte buna, din ce a ramas de la bulion. Nu se arunca nimic. :) Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii