Traim vremuri de criza, nimic nu se arunca, totul se foloseste. Cand am preparat bulionul am folosit cojile si semintele care au ramas (nu poti sa le storci niciodata complet) ca sa prepar o supa.
Puneti la fiert, in 2 litri de apa rece, cu putina sare, oase garf iar cand clocoteste luati spuma. Lasati-le sa fiarba la foc mic jumatate de ora. Separat puneti la fiert resturile de la bulion intr-un litru de apa rece si lasati-le sa fiarba 20 de minute la foc mic.
Dupa ce ati pus totul la fiert preparati compozitia de galuste conform retetei http://www.gustos.ro/retete-culinare/supe-de-carne/galuste-infailibile-pentru-supa.html si lasati-o deoparte pana fierbe supa.
Curatati si tocati marunt zarzavaturile si adaugati-le peste supa de oase dupa ce ati luat spuma ca sa fiarba impreuna. Strecurati apoi deasupra zeama de la rosii si dati totul bine prin strecuratoare. Lasati sa mai fiarba impreuna inca 10 minute.
Dati focul la minim si puneti cu o lingurita galustele la fiert in supa.
Lasati supa sa fiarba la foc mic, mic pana se umfla galustile, 15-20 minute. O supa foarte buna, din ce a ramas de la bulion. Nu se arunca nimic. :) Pofta buna.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii