Supa de rosii cu piept de pui!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii cu piept de pui!

Ingrediente

  • -1 kg piept de pui dezosat,
  • -2 kg.rosii,
  • -2 morcovi,
  • -1 ardei kapia verde,
  • -1 gogosar rosu,
  • -1 radacina de pastarnac,
  • -2 morcovi,
  • -sare dupa gust,
  • -2 cepe,una rosie,una alba,
  • -2 linguri de ulei,
  • -1 kg cartofi,
  • -cateva fire de patrunjel si leustean verde.

Mod de preparare

Se spala pieptul si se pune la focpana clocoteste, apoi se arunca apa, se taie carnea cubulete si se pune in oala la fiert, cu apa si putina sare.

-Se curata ceapa, se toaca, se undeste pana devine translucida si se adauga legumele (gogosarul, ardeiul kapia, morcovul, pastarnacul si radacia de patrunjel), tocate marunt si se undesc bine, apoi se adauga peste carne la fiert, se adauga si cartofii taiati cubulete si se fierb la foc mic.

-Se spala rosiile, se taie felii si se mixeaza bine,apoi se pun la fiert, separat. Cand carnea si legumele sunt fierte foarte bine, se adauga sucul de rosii obtinut si se lasa sa mai traga cateva clocote, apoi se opreste focul. Presaram cateva fire de patrunjel si leustean proaspat tocate marunut. Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura