Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Supa de rosii cu tagliatelle si chipsuri de parmezan

Ingrediente

  • 200 gr rosii decojite intregi
  • 1 rosie proaspata
  • 1 cana si 1/2 suc de rosii de casa cu telina
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 150 gr pastai galbene
  • 2 ciuperci proaspete
  • sare
  • piper
  • 2 cuiburi tagliatelle Baneasa
  • 6 linguri parmezan ras
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam.

Morcovul il decojim, il taiem in doua pe lungime apoi il facem rondele.

Rosia o curatam de pielita, o tocam, ciupercile le spalam, le taiem marunt, iar ardeiul kapia il curatam de seminte si il facem cubulete.

Pastaile le taiem bucati potrivite, iar rosiile decojite le tocam marunt.

Intr-o oala punem uleiul, rosia, ceapa, morcovul,ardeiul si le inabusim 2 minute.

Adaugam pastaile, apoi ciupercile.

Turnam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba totul 10 minute, dam drumul rosiilor decojite tocate, mai lasam inca 15 minute sa fiarba si adaugam sucul de rosii.

Potrivim gustul cu sare si piper.

Dupa ce a dat cateva clocote si legumele sunt patrunse bine, rupem tagliatelle bucatele, le dam drumul in supa si mai lasam pe foc pana acestea din urma sunt fierte. Cand este gata tragem supa de pe foc si o acoperim pentru 10 minute.

Incingem o tigaie antiaderenta, punem cate o lingura de parmezan dar in forma mai lunguiata.

In cateva secunde se rumeneste si cu ajutorul unui bat de frigarui scoatem chipsurile pe o farfurie.

Se servesc alaturi de supa de rosii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise