autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de rosii minestrone rece

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 mai 2005

Ingrediente
In afara de supa de baza minestrone aveti nevoie de:, 2 rosii, curatate de pielite si de seminte, uscate si tocate, un catel de usturoi, cojit, ¼ cana de ulei de masline, frunze proaspete de magheran sau oregano,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pentru supa de baza aveti nevoie de 700 g de zarzavaturi proaspete, inclusiv cartofi, morcovi, varza, fasole, rosii (proportiile si lista depind numai de preferinte). Curatati si pregatiti ingredientele, taiati-le in cubulete si puneti-le intr-o cratita cu 3 l de apa usor sarata. Adaugati 100 g de mazare inghetata si fierbeti in vasul partial acoperit, pana ce zarzavaturile se pot intepa usor cu furculita, in jur de o ora.

Supa de baza minestrone trebuie sa fie bine racita pentru a obtine aceasta reteta racoroasa de vara.

Incalziti usturoiul si uleiul de masline intr-o tigaie, si prajiti rosiile cuburi in grasime, timp de aproximativ 3 minute. Luati de pe foc, condimentati cu sare si piper, apoi amestecati cu frunzele de magheran.
Amestecati bine cu supa de baza, puneti in castron si garnisiti cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii minestrone rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de leurda

Supa crema de leurda

In vasul cu unt incins,se pun legumele curatate,spalate,taiate grosier,leurda bine spalata si taiata,dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de rosii cu fidea

Supa de rosii cu fidea

Se pun la fiert apa cu putina sare. Cand da in clocot, se adauga vegeta, o lingura de ulei, fideaua

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • In afara de supa de baza minestrone aveti nevoie de:
  • 2 rosii
  • curatate de pielite si de seminte
  • uscate si tocate
  • un catel de usturoi
  • cojit
  • ¼ cana de ulei de masline
  • frunze proaspete de magheran sau oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de broccoli