autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de rosii minestrone rece

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 mai 2005

Ingrediente
In afara de supa de baza minestrone aveti nevoie de:, 2 rosii, curatate de pielite si de seminte, uscate si tocate, un catel de usturoi, cojit, ¼ cana de ulei de masline, frunze proaspete de magheran sau oregano,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pentru supa de baza aveti nevoie de 700 g de zarzavaturi proaspete, inclusiv cartofi, morcovi, varza, fasole, rosii (proportiile si lista depind numai de preferinte). Curatati si pregatiti ingredientele, taiati-le in cubulete si puneti-le intr-o cratita cu 3 l de apa usor sarata. Adaugati 100 g de mazare inghetata si fierbeti in vasul partial acoperit, pana ce zarzavaturile se pot intepa usor cu furculita, in jur de o ora.

Supa de baza minestrone trebuie sa fie bine racita pentru a obtine aceasta reteta racoroasa de vara.

Incalziti usturoiul si uleiul de masline intr-o tigaie, si prajiti rosiile cuburi in grasime, timp de aproximativ 3 minute. Luati de pe foc, condimentati cu sare si piper, apoi amestecati cu frunzele de magheran.
Amestecati bine cu supa de baza, puneti in castron si garnisiti cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii minestrone rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Este de departe cea mai fina supa crema pe care am preparat-o. Un pic dulce, cremoasa, coriandrul

9 voturi    5 comentarii
25 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Se curata si se spala legumele,apoi se taie in bucati potrivite.Se pune uleiul intr-o oala iar cand

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • In afara de supa de baza minestrone aveti nevoie de:
  • 2 rosii
  • curatate de pielite si de seminte
  • uscate si tocate
  • un catel de usturoi
  • cojit
  • ¼ cana de ulei de masline
  • frunze proaspete de magheran sau oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii rece - Gazpacho