Autor: Cojocaru Georgeta (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
Un kg sparanghel, o lingura de faina, 500ml de smantana, doua-trei galbenusuri oua fierte, 100 gr unt, 1 legatura ceapa verde, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala firele de sparanghel, se da prin razatoare si se pun la fiert cu apa, sare si ceapa. Cand sunt fierte, se ia oala de pe foc. Intr-un vas se topeste untul cu lingura de faina, dupa cateva clocote se pune supa treptat si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. Intr-un alt castron se freaca galbenusurile cu smantana. La sfarsit se adauga sarea, piperul, galbenusurile cu smantana si se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi

17 voturi    14 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • Cervatiuc Maria

    Cervatiuc Maria (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Suna delicios si rafinat. Am sa incerc si eu. Cred ca merge bine cu crutoane.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un kg sparanghel
  • o lingura de faina
  • 500ml de smantana
  • doua-trei galbenusuri oua fierte
  • 100 gr unt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de praz Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de salata verde