Autor: Cojocaru Georgeta (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
Un kg sparanghel, o lingura de faina, 500ml de smantana, doua-trei galbenusuri oua fierte, 100 gr unt, 1 legatura ceapa verde, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala firele de sparanghel, se da prin razatoare si se pun la fiert cu apa, sare si ceapa. Cand sunt fierte, se ia oala de pe foc. Intr-un vas se topeste untul cu lingura de faina, dupa cateva clocote se pune supa treptat si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. Intr-un alt castron se freaca galbenusurile cu smantana. La sfarsit se adauga sarea, piperul, galbenusurile cu smantana si se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Broccoli se desface in buchetele si se spala. Sparanghelului i se inlatura partea lemnoasa si se

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

Sparanghelul se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se opresc cateva capete cu floare , care

6 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • Cervatiuc Maria

    Cervatiuc Maria (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Suna delicios si rafinat. Am sa incerc si eu. Cred ca merge bine cu crutoane.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un kg sparanghel
  • o lingura de faina
  • 500ml de smantana
  • doua-trei galbenusuri oua fierte
  • 100 gr unt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac