Autor: Cojocaru Georgeta (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
Un kg sparanghel, o lingura de faina, 500ml de smantana, doua-trei galbenusuri oua fierte, 100 gr unt, 1 legatura ceapa verde, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala firele de sparanghel, se da prin razatoare si se pun la fiert cu apa, sare si ceapa. Cand sunt fierte, se ia oala de pe foc. Intr-un vas se topeste untul cu lingura de faina, dupa cateva clocote se pune supa treptat si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. Intr-un alt castron se freaca galbenusurile cu smantana. La sfarsit se adauga sarea, piperul, galbenusurile cu smantana si se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Broccoli se desface in buchetele si se spala. Sparanghelului i se inlatura partea lemnoasa si se

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita

Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita

Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute

6 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • Cervatiuc Maria

    Cervatiuc Maria (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Suna delicios si rafinat. Am sa incerc si eu. Cred ca merge bine cu crutoane.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un kg sparanghel
  • o lingura de faina
  • 500ml de smantana
  • doua-trei galbenusuri oua fierte
  • 100 gr unt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi mov si hrisca Supa crema de cartofi mov si hrisca

Hrisca trebuie spalata in multe ape reci pentru ca are multe impuritati. Dupa ce este scursa bine, se pune intr-un bol si se acopera

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de ceapa