autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Supa de visine

Autor: silvia muste (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silvia muste (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2006

Ingrediente
compot de visine, mere, smantana, faina, lapte, ulei, sare, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

16 voturi

Mod de preparare

Se caleste faina in un pic de ulei pana primeste o culoare aurie, dupa care se toarna apa peste. Se taie merele in cubulete micute si se pun in supa. Cand sunt aproape fierte merele se pune compotul de visine cu tot cu siropul lui si lapte. Se amesteca doua linguri de faina cu smantana si se pune in supa, dak e prea groasa se mai pune un pic de lapte. La final se adauga un strop de sare si vreo patru lingurite de zahar, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Supa de visine

Supa de visine

Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca. Intr-un

3 voturi    4 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Supa de visine

Supa de visine

Visinele se spala si se curata de codite, se csot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt

12 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

16 voturi

Ingrediente

  • compot de visine
  • mere
  • smantana
  • faina
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Bomboane din biscuiti cu visine