Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
redusa
Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

Ingrediente

  • 300 g carne de vita
  • 250 g ciuperci champignon
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 felie telina
  • 1 ou
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiati carnea cuburi, curatati si taiati ciupercile in 4. Curatati morcovii si taiati felii. Maruntiti ceapa si telina.

Puneti la calit intr-o tigaie cu o lingura de ulei, ceapa si telina, dupa ce ceapa e transparenta puneti 1 lingura de boaia si amestecati, lasati 1 minut. Luati de pe foc si transferati compozitia in vasul aparatului Crock Pot.

Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock Pot carnea, morcovii, ciupercile si turnati apa cat sa acopere. Condimentati cu sare si piper.

Puneti capacul aparatului slow cooker Crock Pot, 7 L Digital si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore.

Inainte sa fie gata supa, amestecati oul cu faina intr-un bol, mai adaugati faina daca este necesar, trebuie sa obtineti un aluat moale spre consistent. Condimentati cu sare si piper. Incalziti 2 litri de apa si cand apa fierbe, incepeti sa puneti cu o lingura din compozitia de ou, lasati sa fiarba si verificati in 10 minute. Galustele sunt gata cand s-au facut bine in interior.

Strecurati si adaugati galustele in vasul de slow cooker. Amestecati totul si Supa de vita cu galuste la Slow Cooker este gata!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura