autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 morcovi, 2 cepe potrivit de mari, 1 telina, 2 radacini de patrunjel, 3 oua, 4 linguri ulei, 2 linguri sare, 400 g suc de rosii, 2 legaturi de verdeata (patrunjel, telina sau leustean)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala zarzavatul. Se pune la fiert 3 litri de apa, in care se adauga sarea, intr-o oala de aproximatin 5 litri. Se pune la fiert ceapa tocata, morcovul, telina si patrunjelul radacina date pe razatoare mare, iar dupa ce au fiert acestea cca 10 minute se adauga cartofii taiati dupa preferinta.
Cand zarzavatul este fiert, se adauga sucul de rosii ( vara poate fi inlocuit cu rosii taiate marunt ), se lasa sa se dea in clocot, apoi se adauga aoale batute spuma tare. Dupa ce ouale s-au intarit se toarna uleiul si se presara in supa verdeata tocata foarte fin si se ia de pe foc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de zarzavat rapida la Robochef

Supa de zarzavat rapida la Robochef

Se pun in blender ceapa,morcovul,albitura curatate de coaja,spalate si se maruntesc.Apoi,se adauga

8 voturi    8 comentarii
10 min
Supe de legume
Supa de zarzavat cu conopida (reteta de la bunica)

Supa de zarzavat cu conopida (reteta de la bunica)

- Se curata ceapa, morcovii si telina. - Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se dau pe

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1 telina
  • 2 radacini de patrunjel
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri sare
  • 400 g suc de rosii
  • 2 legaturi de verdeata (patrunjel
  • telina sau leustean)

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de primavara