autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa de zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg cartofi, 3 morcovi, 2 cepe potrivit de mari, 1 telina, 2 radacini de patrunjel, 3 oua, 4 linguri ulei, 2 linguri sare, 400 g suc de rosii, 2 legaturi de verdeata (patrunjel, telina sau leustean)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se spala zarzavatul. Se pune la fiert 3 litri de apa, in care se adauga sarea, intr-o oala de aproximatin 5 litri. Se pune la fiert ceapa tocata, morcovul, telina si patrunjelul radacina date pe razatoare mare, iar dupa ce au fiert acestea cca 10 minute se adauga cartofii taiati dupa preferinta.
Cand zarzavatul este fiert, se adauga sucul de rosii ( vara poate fi inlocuit cu rosii taiate marunt ), se lasa sa se dea in clocot, apoi se adauga aoale batute spuma tare. Dupa ce ouale s-au intarit se toarna uleiul si se presara in supa verdeata tocata foarte fin si se ia de pe foc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de zarzavat rapida la Robochef

Supa de zarzavat rapida la Robochef

Se pun in blender ceapa,morcovul,albitura curatate de coaja,spalate si se maruntesc.Apoi,se adauga

8 voturi    8 comentarii
10 min
Supe de legume
Supa de zarzavat cu conopida (reteta de la bunica)

Supa de zarzavat cu conopida (reteta de la bunica)

- Se curata ceapa, morcovii si telina. - Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se dau pe

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1 telina
  • 2 radacini de patrunjel
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri sare
  • 400 g suc de rosii
  • 2 legaturi de verdeata (patrunjel
  • telina sau leustean)

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa-crema cu crutoane aromate