Supa de zarzavat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 3 morcovi, 2 cepe potrivit de mari
  • 1 telina
  • 2 radacini de patrunjel
  • 3 oua , 4 linguri ulei
  • 2 linguri sare
  • 400 g suc de rosii, 2 legaturi de verdeata (patrunjel, telina sau leustean)

Mod de preparare

Se curata si se spala zarzavatul. Se pune la fiert 3 litri de apa, in care se adauga sarea, intr-o oala de aproximatin 5 litri. Se pune la fiert ceapa tocata, morcovul, telina si patrunjelul radacina date pe razatoare mare, iar dupa ce au fiert acestea cca 10 minute se adauga cartofii taiati dupa preferinta.

Cand zarzavatul este fiert, se adauga sucul de rosii ( vara poate fi inlocuit cu rosii taiate marunt ), se lasa sa se dea in clocot, apoi se adauga aoale batute spuma tare. Dupa ce ouale s-au intarit se toarna uleiul si se presara in supa verdeata tocata foarte fin si se ia de pe foc .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise