autor:

FLORINEL

» » Supe de legume

Supa italiana cu paste

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
- 2 cepe mari, - 3 morcovi, - 1 lingura ulei, - 5 cani apa, - 3 cartofi mari, - 1 conopida mica, - 1 dovlecel, - 4 catei de usturoi, - 1 lingura de busuioc, - 100 gr. paste fainoase, - 1 cana suc de rosii, - sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare, le scurgi si SA NU LE treci prin jet de apa rece E CRIMA, DE CE ? CA NU MAI ADERA ASA DE BINE APOI LA PASTE COMPOZITIA. ASA CEVA NUMAI LA ROMANI SE FACE . Cureti legumele (fara dovlecel) si le speli. Tai ceapa si usturoiul marunt, cartofii in cuburi, morcovul in rondele subtiri. Desfaci conopida in buchetele. Se inabuse ceapa cu apa,ulei si celelalte legume, apa calda si lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte pui si dovlecelul taiat rondele sau cubulete (dupa gust).

Cand au fiert toate legumele pui pastele si sucul de rosii,pui sarea dupa gust si lasi sa mai dea cateva clocote. Se presara verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Taie dovleacul cuburi si pune-l in Crock Pot 4,7 L Digital; Toaca ceapa verde marunt si pune-o peste

3 voturi    0 comentarii
3h 50 min
Supe de legume
Supa crema de ardei copti

Supa crema de ardei copti

Ardeii se coc uniform pe toate partile, dupa care se sareaza si se tin aproximativ un sfert de ora

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Minestrone? Ador minestrone! Dar din pacate nu am mai pus usturoi!! In general supa tre...sa fie lejera, usturoiul i-ti distruge stomacul!!!!

  • Fara foto

    Serban Gabriela (Bucatar sef) , 04 aprilie 2009

    Aaaa, sunt incantata! In sfarsit vad pe cineva care sustine cu tarie ideea ca pastele NU trebuie clatite cu apa rece!!!! Ma bucur! O sa incerc si eu reteta pentru ca am mancat supa cu paste facuta de bunica sotului meu care e italianca si mi-a placut! Ea cred ca ii punea si fasole boabe uscata....Un lucru nu inteleg, de ce dovlecelul nu se pune o data cu celelalte legume?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

vera (Chef de cuisine)

Minestrone? Ador minestrone! Dar din pacate nu am mai pus usturoi!! In general supa tre...sa fie lejera, usturoiul i-ti distruge stomacul!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de linte rosie cu menta