autor:

FLORINEL

» » Supe de legume

Supa italiana cu paste

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
- 2 cepe mari, - 3 morcovi, - 1 lingura ulei, - 5 cani apa, - 3 cartofi mari, - 1 conopida mica, - 1 dovlecel, - 4 catei de usturoi, - 1 lingura de busuioc, - 100 gr. paste fainoase, - 1 cana suc de rosii, - sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare, le scurgi si SA NU LE treci prin jet de apa rece E CRIMA, DE CE ? CA NU MAI ADERA ASA DE BINE APOI LA PASTE COMPOZITIA. ASA CEVA NUMAI LA ROMANI SE FACE . Cureti legumele (fara dovlecel) si le speli. Tai ceapa si usturoiul marunt, cartofii in cuburi, morcovul in rondele subtiri. Desfaci conopida in buchetele. Se inabuse ceapa cu apa,ulei si celelalte legume, apa calda si lasi sa fiarba. Cand sunt aproape fierte pui si dovlecelul taiat rondele sau cubulete (dupa gust).

Cand au fiert toate legumele pui pastele si sucul de rosii,pui sarea dupa gust si lasi sa mai dea cateva clocote. Se presara verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de spanac si coaste de miel

Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume
Ciorba de linte verde

Ciorba de linte verde

Reteta de Radu Anton Roman Lintea se spala si se lasa intr-un litru si jumatate de apa rece la

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Minestrone? Ador minestrone! Dar din pacate nu am mai pus usturoi!! In general supa tre...sa fie lejera, usturoiul i-ti distruge stomacul!!!!

  • Fara foto

    Serban Gabriela (Bucatar sef) , 04 aprilie 2009

    Aaaa, sunt incantata! In sfarsit vad pe cineva care sustine cu tarie ideea ca pastele NU trebuie clatite cu apa rece!!!! Ma bucur! O sa incerc si eu reteta pentru ca am mancat supa cu paste facuta de bunica sotului meu care e italianca si mi-a placut! Ea cred ca ii punea si fasole boabe uscata....Un lucru nu inteleg, de ce dovlecelul nu se pune o data cu celelalte legume?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

vera (Chef de cuisine)

Minestrone? Ador minestrone! Dar din pacate nu am mai pus usturoi!! In general supa tre...sa fie lejera, usturoiul i-ti distruge stomacul!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de mazare