Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg rosii
  • ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • telina 1 bucata
  • 3 morcovi
  • condimente de pui
  • 2 linguri
  • apa 6 litri
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc
  • ulei de masline 2 linguri
  • 2 foi de dafin
  • 3 feli de piine-pentru crutoane
  • 100 de gr parmezan
  • 3 catei de usturoi
  • 300 gr pasta de tomate
  • maghiran
  • 2 cepe
  • 150 de gr taietei lati
  • 2 fire praz 2 fire
  • 1/4 varza

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline.

Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la fiert; se ia spuma cu o spumiera. Apoi, se curata legumele: ardeiul, ceapa, telina, morcovii si rosiile. Prazul si varza se taie fideluta; restul legumelor se taie cubulete, se pun in ciorba, se fierbe totul la foc mic; se pune pasta de tomate, condimente de pui, taieteii lati. Se amesteca, iar la final, se adauga oregano, cimbru, busuioc, foi de dafin, maghiran si cativa catei de usturoi taiati marunt.

Se pune in castron, se orneaza cu crutoane de paine, am pus 3 feli de paine taiate cubulete, la cuptor, 7 minute. Se pune si parmezan ras.

Ciorba este delicioasa si gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise