Se calesc (pana se inmoaie) legumele in putin ulei de masline. Apoi se adauga 2 l apa, cubuletele de baza supa de pui, sucul de rosii piperul si boiaua iute (in functie de cat de picanta doriti sa fie supa. Sarea se adauga abia la final, pentru ca baza de supa contine si sare. Se lasa la fiert. Intre timp, intr-o alta oala, puneti crevetii sa deea cateva clocote (nu foarte mult, pentru ca vor mai fierbe aproximativ 3 minute in supa). Dupa ce legumele sunt destul de fierte, adaugati crevetii si taiteii, lasati sa mai dea cateva clocote si gustati de sare si piper, adaugand in functie de preferinte. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii