Taie crenvurstii rondele mai groase si rumeneste-i intr-o tigaie unsa cu putin ulei.
Separat, taie ceapa, morcovul, ardeiul si telina marunt, iar cartofii cubulete.
Caleste putin ceapa, dupa care toarna treptat supa.Adauga morcovul si telina.Dupa ce a dat in cateva clocote, pune cartofii si presara un praf de sare.
Cand legumele sunt proaspat fierte, adauga ardeiul gras si rondelele de crenvursti.
Potriveste gustul de sare si piper si la final aromatizeaza cu maghiran.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii