Supa picanta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 crenvursti afumati
  • 1 kg cartof oi
  • 1,5 l supa de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • 1 lingurita cu maghiran
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taie crenvurstii rondele mai groase si rumeneste-i intr-o tigaie unsa cu putin ulei.

Separat, taie ceapa, morcovul, ardeiul si telina marunt, iar cartofii cubulete.

Caleste putin ceapa, dupa care toarna treptat supa.Adauga morcovul si telina.Dupa ce a dat in cateva clocote, pune cartofii si presara un praf de sare.

Cand legumele sunt proaspat fierte, adauga ardeiul gras si rondelele de crenvursti.

Potriveste gustul de sare si piper si la final aromatizeaza cu maghiran.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise