autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

supa taraneasca cu boia

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
600 gr. cartofi, 300 gr. rosii, 2 cepe, 3 linguri unt, 1 1/2 pahar lapte, o lingura faina, o lingurita boia de ardei, citeva fire de patrunjel, 3 l apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prajeste ceapa taiata marunt. Cind s-a rumenit se adauga rosii curatate si taiate marunt. Se continua prajitul, adaugindu-se o lingura de faina si o lingurita de boia de ardei. Se stinge totul cu 3 litri de apa fierbinte. Cind supa a inceput sa fiarba, se adauga cartofii taiati in cuburi mici (sau fidea), se lasa sa mai dea un clocot si se adauga 1 1/2 pahar lapte fierbinte. Se fierbe pina cind sint gata cartofii. Se ia de pe foc si se presara cu patrunjel verde taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa taraneasca cu boia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga). Carnea

1 vot    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de iepure

Ciorba de iepure

Pregatim carnea de iepure , taiata in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet

24 voturi    0 comentarii
55 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 gr. cartofi
  • 300 gr. rosii
  • 2 cepe
  • 3 linguri unt
  • 1 1/2 pahar lapte
  • o lingura faina
  • o lingurita boia de ardei
  • citeva fire de patrunjel
  • 3 l apa

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ardei umpluti