autor:

andreutza

» » Borsuri si Ciorbe

Supa tiroleaza

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 1/2 lingurita chimen, 1 lg faina, 2 lg unt, sare, piper, 1 pahar vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Cureti speli si tai zarzavaturile, apoi le pui la fiert intr-o uala. Adaugi sare , piper si chimen . Rumenesti faina in unt si stigi ce zeama strecurata de la zarzavaturi si cu vinul rosu . Lasi supa sa dea cateva clocote . O poti servi cu crutoane
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa tiroleaza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciarba din coasta afumata

Ciarba din coasta afumata

Se portioneaza coasta,apoi se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Iti recomand sa pui cateva poze cand postezi o reteta . Inainte de a trimite o reteta citeste-o cu mare atentie sa vezi daca este scrisa corect si o intelege toata lumea !!! Bafta in continuare !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    N-am inteles prea bine daca strecori toata supa sau numai cea cu care stingi faina rumenita in unt? Ce faci cu zarzavaturile? Le arunci sau le lasi in supa?

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

Sidy (Chef de cuisine)

Iti recomand sa pui cateva poze cand postezi o reteta . Inainte de a trimite o reteta citeste-o cu mare atentie sa vezi daca este scrisa corect si o intelege toata lumea !!! Bafta in continuare !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE