autor:

andreutza

» » Borsuri si Ciorbe

Supa tiroleaza

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 1/2 lingurita chimen, 1 lg faina, 2 lg unt, sare, piper, 1 pahar vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Cureti speli si tai zarzavaturile, apoi le pui la fiert intr-o uala. Adaugi sare , piper si chimen . Rumenesti faina in unt si stigi ce zeama strecurata de la zarzavaturi si cu vinul rosu . Lasi supa sa dea cateva clocote . O poti servi cu crutoane
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa tiroleaza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de legume

Bors de legume

Se curata ceapa si se taie marunt; cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi. Devleceii si

28 voturi    7 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors ca la mama

Bors ca la mama

Va voi spune modul cum il prepar eu,dar pina la urma e alegerea dvs. Mai intii de toate pregatesc

7 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Iti recomand sa pui cateva poze cand postezi o reteta . Inainte de a trimite o reteta citeste-o cu mare atentie sa vezi daca este scrisa corect si o intelege toata lumea !!! Bafta in continuare !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    N-am inteles prea bine daca strecori toata supa sau numai cea cu care stingi faina rumenita in unt? Ce faci cu zarzavaturile? Le arunci sau le lasi in supa?

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

Sidy (Chef de cuisine)

Iti recomand sa pui cateva poze cand postezi o reteta . Inainte de a trimite o reteta citeste-o cu mare atentie sa vezi daca este scrisa corect si o intelege toata lumea !!! Bafta in continuare !

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta 2