Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 1/2 lingurita chimen, 1 lg faina, 2 lg unt, sare, piper, 1 pahar vin rosu
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
2 voturi
Ingrediente
1 morcov, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 1/2 lingurita chimen, 1 lg faina, 2 lg unt, sare, piper, 1 pahar vin rosu
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
2 voturi
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010
N-am inteles prea bine daca strecori toata supa sau numai cea cu care stingi faina rumenita in unt? Ce faci cu zarzavaturile? Le arunci sau le lasi in supa?
Medie
40 min
2 voturi
Sidy (Chef de cuisine)
Iti recomand sa pui cateva poze cand postezi o reteta . Inainte de a trimite o reteta citeste-o cu mare atentie sa vezi daca este scrisa corect si o intelege toata lumea !!! Bafta in continuare !
Sidy (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Iti recomand sa pui cateva poze cand postezi o reteta . Inainte de a trimite o reteta citeste-o cu mare atentie sa vezi daca este scrisa corect si o intelege toata lumea !!! Bafta in continuare !