Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma in timp ce galbenusurile si zaharul se amesteca bine. Frisca lichida se bate si ea cu mixerul pentru a se intari si se amesteca cu galbenusurile si albusurile batute spuma.Se adauga in compozitie nesul si se amesteca in continuare cu mixerul.
Recipientul care va fi pus in congelator trebuie sa aibe capac astfel se va evita formarea cristalelor de gheata in compozitie.
Rezultatul va fi sigur pe gustul dvs.
Pofta buna!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii