Daca frunctele de mango sunt proaspete,le decojim dupa ce le oparim cateva secunde.Indepartam samburele apoi le taiem in cuburi cu marginile rotunjite.Ceea ce rezulta dupa fasinarea cuburilor de mango se fierbe bine impreuna cu 200 ml.de apa si 2 linguri de zahar pana ce siropul scade la jumatate.Introducem cuburile de mango in siropul fierbinte si le lasam cateva minute,fara a le mai fierbe.Daca fructele sunt mai moi,atunci acestea vor trebui sa stea doar cateva secunde pentru a nu se inmuia.Scoatem cuburile de mango si le introducem la frigider.Desfacem zeamilul in putina apa,apoi il turnam peste siropul de mango si il fierbem cateva secunde.Lasam sa se raceasca putin,apoi adaugam pe rand toate ingredientele.Daca folosim o conserva de compot de mango,atunci vom intrebuinta siropul din compot exact ca atunci cand folosim fructe proaspete,fara insa a mai adauga zahar.
Batoanele de surimi se trec prin apa clocotita catva secunde.Se aranjeaza pe un platou,apoi se toarna sosul caldut peste surimi.Se lasa la rece cateva minute innainte de a fi servit

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii