autor:

Diadora_34

» » Mancaruri cu carne

Surpriza in chifla

Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
- 600 g pulpa de porc, - 2 cepe, - 2-3 catei de usturoi, - 100 g cascaval ras, - 1 ardei gras, - 100 g masline fara samburi, - ulei, sare, piper, Oregano, busuioc, - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte), - 1 pahar vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se calesc in putin ulei, se adauga carnea cubulete potrivite, se pune sarea, piperul si condimentele.
Se tine la foc aprox 20 min.
Cand este aproape gata se adauga maslinele si paharul de vin rosu.

Chiflele se taie pe din doua pe orizontala, scobesc de miez, se pune cu o lingura compozitia de carne, se adauga capacul chiflei si se pune putin cascaval ras.

Se serveste cu muraturi sau un sos alb

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriza in chifla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu crema cheddar

Piept de pui cu crema cheddar

Incingeti cuptorul la 175 grade. Indepartati semintele ardeilor iuti si tocati marunt. Taiati ceapa

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Lasagna de cârnati proaspeti

Lasagna de cârnati proaspeti

Ca sã ies din obisnuintã am schimbat carnea pe cârnati proaspeti, am folosit cârnati neafumati

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Delicios.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 2 cepe
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 100 g cascaval ras
  • - 1 ardei gras
  • - 100 g masline fara samburi
  • - ulei
  • sare
  • piper
  • Oregano
  • busuioc
  • - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte)
  • - 1 pahar vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Diadora_34
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Cartofii se fierb, se curata si se taie bucatele. Se pregateste un vas de lut in care se pun, se

3 voturi    6 comentarii
1h
Budinci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume