autor:

Diadora_34

» » Mancaruri cu carne

Surpriza in chifla

Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
- 600 g pulpa de porc, - 2 cepe, - 2-3 catei de usturoi, - 100 g cascaval ras, - 1 ardei gras, - 100 g masline fara samburi, - ulei, sare, piper, Oregano, busuioc, - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte), - 1 pahar vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se calesc in putin ulei, se adauga carnea cubulete potrivite, se pune sarea, piperul si condimentele.
Se tine la foc aprox 20 min.
Cand este aproape gata se adauga maslinele si paharul de vin rosu.

Chiflele se taie pe din doua pe orizontala, scobesc de miez, se pune cu o lingura compozitia de carne, se adauga capacul chiflei si se pune putin cascaval ras.

Se serveste cu muraturi sau un sos alb

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriza in chifla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu cascaval la cuptor

Pui cu cascaval la cuptor

1.Se dezoseaza pulpele superioare de pui, se sareaza si se pipereaza, dupa gust. 2.Se topeste margarina

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Degetele de pui

Degetele de pui

Am taiat puiul fasiute si l-am "marinat" in niste condimente si delikat.Intr-un castron am batut

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Delicios.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 2 cepe
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 100 g cascaval ras
  • - 1 ardei gras
  • - 100 g masline fara samburi
  • - ulei
  • sare
  • piper
  • Oregano
  • busuioc
  • - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte)
  • - 1 pahar vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Diadora_34
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Cartofii se fierb, se curata si se taie bucatele. Se pregateste un vas de lut in care se pun, se

3 voturi    6 comentarii
1h
Budinci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe pane