autor:

Diadora_34

» » Mancaruri cu carne

Surpriza in chifla

Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
- 600 g pulpa de porc, - 2 cepe, - 2-3 catei de usturoi, - 100 g cascaval ras, - 1 ardei gras, - 100 g masline fara samburi, - ulei, sare, piper, Oregano, busuioc, - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte), - 1 pahar vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se calesc in putin ulei, se adauga carnea cubulete potrivite, se pune sarea, piperul si condimentele.
Se tine la foc aprox 20 min.
Cand este aproape gata se adauga maslinele si paharul de vin rosu.

Chiflele se taie pe din doua pe orizontala, scobesc de miez, se pune cu o lingura compozitia de carne, se adauga capacul chiflei si se pune putin cascaval ras.

Se serveste cu muraturi sau un sos alb

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriza in chifla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pasare cu rosii si masline la punga!

Pasare cu rosii si masline la punga!

Inta-i rosiile si rosioarele se pun intr-o craticioara cu ulei de masline si se calesc pe foc mic

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Involtini di pollo a la romana

Involtini di pollo a la romana

Se taie pieptul de pui in doua bucati, se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Delicios.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 2 cepe
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 100 g cascaval ras
  • - 1 ardei gras
  • - 100 g masline fara samburi
  • - ulei
  • sare
  • piper
  • Oregano
  • busuioc
  • - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte)
  • - 1 pahar vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Diadora_34
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Cartofii se fierb, se curata si se taie bucatele. Se pregateste un vas de lut in care se pun, se

3 voturi    6 comentarii
1h
Budinci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Papricas de pui