autor:

Diadora_34

» » Mancaruri cu carne

Surpriza in chifla

Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diadora_34 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
- 600 g pulpa de porc, - 2 cepe, - 2-3 catei de usturoi, - 100 g cascaval ras, - 1 ardei gras, - 100 g masline fara samburi, - ulei, sare, piper, Oregano, busuioc, - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte), - 1 pahar vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si ardeiul, se calesc in putin ulei, se adauga carnea cubulete potrivite, se pune sarea, piperul si condimentele.
Se tine la foc aprox 20 min.
Cand este aproape gata se adauga maslinele si paharul de vin rosu.

Chiflele se taie pe din doua pe orizontala, scobesc de miez, se pune cu o lingura compozitia de carne, se adauga capacul chiflei si se pune putin cascaval ras.

Se serveste cu muraturi sau un sos alb

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriza in chifla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paella  ( Paella valenciana)

Paella ( Paella valenciana)

Paella este o mancare tipic spaniola . Se intalneste pe tot cuprinsul Spaniei , fiind printre cele

43 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe cacciatore

Pulpe cacciatore

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Delicios.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 2 cepe
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 100 g cascaval ras
  • - 1 ardei gras
  • - 100 g masline fara samburi
  • - ulei
  • sare
  • piper
  • Oregano
  • busuioc
  • - 2-3 chifle (de preferabil cu seminte)
  • - 1 pahar vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Diadora_34
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Cartofii se fierb, se curata si se taie bucatele. Se pregateste un vas de lut in care se pun, se

3 voturi    6 comentarii
1h
Budinci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui marinat in iaurt si curry