Sushi dulce

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 linguri de sirop auriu
  • 50 g unt
  • 100 g cereale din orez
  • 18 jeleuri cu aroma de fructe
  • 18 snururi de lemn dulce de culoare rosie sau verde (sau 9 din fiecare)

Mod de preparare

1. Se unge o tava de copt si se tapeteaza cu hartie de copt. Se toarna siropul auriu intr-o cratita si se adauga unt. Se incalzeste untul si siropul la foc mic. Se ia cratita de pe foc si se adauga cerealele de orez, se amesteca bine.

2. Cu ajutorul a doua lingurite, se formeaza 18 mormane de amestec pe hartia de copt si se asaza un jeleu de fructe in mijloc. Se modeleaza amestecul in jurul jeleului, fara a le atinge, deoarece sunt fierbinti!

3. Se foloseste cate un snur de lemn dulce pentru fiecare sushi. Incepand de la baza, se infasoara in jurul cerealelor de orez pentru a le acoperi in exterior, lasand centrul descoperit. Se lasa la frigider timp de 30 de minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise