1. Se unge o tava de copt si se tapeteaza cu hartie de copt. Se toarna siropul auriu intr-o cratita si se adauga unt. Se incalzeste untul si siropul la foc mic. Se ia cratita de pe foc si se adauga cerealele de orez, se amesteca bine.
2. Cu ajutorul a doua lingurite, se formeaza 18 mormane de amestec pe hartia de copt si se asaza un jeleu de fructe in mijloc. Se modeleaza amestecul in jurul jeleului, fara a le atinge, deoarece sunt fierbinti!
3. Se foloseste cate un snur de lemn dulce pentru fiecare sushi. Incepand de la baza, se infasoara in jurul cerealelor de orez pentru a le acoperi in exterior, lasand centrul descoperit. Se lasa la frigider timp de 30 de minute.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii