Orezul se fierbe in apa cu putina sare,iar la final se adauga otetul in orez.Foile de alge se aseaza pe un suport de bambus daca aveti,iar deasupra se pune un strat de orez racit,pe margine se pun felii de morcov,ardei si castraveti,deasupra un rand de creveti si cu ajutorul suportului din bambus se ruleaza foarte strans,dupa care fiecare rulou se taie in buc de cca 2-3 cm.Restul orezului se imparte in buc de 40 g si li se da forma rotunda sau ovala ,se aseaza somon afumat deasupra si cozi de creveti.Se serveste cu sos de soia si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii