autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tacopaj

   Specific: 

Suedia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Suedia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Aluat: 2,5 dl faina (1 dl = 100 ml), 1 virf cutit sare, 75 gr. unt, 50 gr. parmezan ras, 1 galbenus, 2 linguri apa foarte rece. Umplutura:, 250-300 gr. carne tocata de vita, 1 ceapa, , 1 plic (40 gr.) condimente pentru taco (ceapa, usturoi, ardei, oregano etc), 6 ciuperci, 2 dl cascaval ras, 2 rosii, 3 oua, 2,5 dl lapte, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Aceste cantitati sint pentru 4-6 portii. Aluatul: Se amesteca rapid faina, sarea si untul in bucatele cu virful degetelor intr-un castron pina se fac ca niste firmituri. Se adauga parmezanul. Se amesteca galbenusul cu apa si se adauga la aluat. Se framinta aluatul 5 minute. Se lasa aluatul sa se odihneasca in frigider pina se pregateste umplutura. Se prajeste ceapa tocata impreuna cu carnea tocata. Se adauga condimentele si 1 dl apa. Se lasa sa se fiarba pina cind aproape toata apa s-a evaporat. Se taie ciupercile si se prajescc rapid in putin ulei, pune sare si piper. Se rade cascavalul si se taie rosiile felii subtiri. Se amesteca ouale cu laptele, se adauga sare si piper. Se intinde aluatul intr-o forma (diametrul circa 26 cm) (si pe peretii formei) si se inteapa aluatul cu o furculita. Se coace aluatul circa 10 minute la 200 grade. Se pune amestecul de carne tocata peste aluat. Se pun ciupercile deasupra, cascavalul ras. Se toarna amestecul de ou si lapte. Se pun feliile de rosii deasupra. Se coace paj-ul la 200 grade circa 30-40 minute sau pina cind amestecul de ou si lapte s-a intarit si a capatat o culoare aurie.
Se serveste cu salata si bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Tacopaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara

19 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 2,5 dl faina (1 dl = 100 ml)
  • 1 virf cutit sare
  • 75 gr. unt
  • 50 gr. parmezan ras
  • 1 galbenus
  • 2 linguri apa foarte rece. Umplutura:
  • 250-300 gr. carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 plic (40 gr.) condimente pentru taco (ceapa
  • usturoi
  • ardei
  • oregano etc)
  • 6 ciuperci
  • 2 dl cascaval ras
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 2,5 dl lapte
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancarea marinarului(Sjömansgryta)