Se pune carne tocata in tigaie se caleste pana devine de culaore gri.
Se toana berea si se lasa sa se caleasca cu berea si ceapa circa 15 min amestecand din cand in cand.
Dupa ce se rumeneste, devine de culoare maro inchis sau rosu inchis se pune carne in lipie peste care se pun legumele: porumb, mazare, varza. Se condimenteaza si loc de maioneza se serveste cu smantana...
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii