Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010
Ingrediente
500g carne de vita pt gratar, ulei, sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine;
Se coace 5 minute pe o parte,si 5 minute pe partea cealalta,nu se intoarce de mai multe ori,nu se inteapa cu furculita,dar mai ales nu se sareaza in timpul coacerii;
Se scoate pe un fund de lemn se lasa 2 minute,se taie cu cutitul pe firul carnii,se serveste alaturi de-o garnitura de cartofi sau o salata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliata de carne la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Foarte aspectoasa!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Arata super bine...
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Imi place mult friptura de vita la gratar.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Delicios...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Foarte bun si foarte usor de pregatit.