autor:

vera

» » Fripturi

Tagliata de carne la gratar

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
500g carne de vita pt gratar, ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine;
Se coace 5 minute pe o parte,si 5 minute pe partea cealalta,nu se intoarce de mai multe ori,nu se inteapa cu furculita,dar mai ales nu se sareaza in timpul coacerii;
Se scoate pe un fund de lemn se lasa 2 minute,se taie cu cutitul pe firul carnii,se serveste alaturi de-o garnitura de cartofi sau o salata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliata de carne la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de cartofi

Pulpe de pui pe pat de cartofi

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie cartofii cubulete si se aseaza uniform in

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui imbatat in bere

Pui imbatat in bere

Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce,

11 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    e timpu sa iesim la gratar trebuie incercat

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Ce bun!!!si eu fac,bucata mare de carne groasa o sarez bine si o pun pe grill,brazilieni o numesc Picanha si o servesc cu fasole neagra,farofa si ananas....Mi-ai facut pofta...

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte aspectoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Arata super bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Imi place mult friptura de vita la gratar.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Delicios...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte bun si foarte usor de pregatit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de vita pt gratar
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vio (Chef de cuisine)

e timpu sa iesim la gratar trebuie incercat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui pane cu morcov ras si garnitura