autor:

vera

» » Fripturi

Tagliata de carne la gratar

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
500g carne de vita pt gratar, ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine;
Se coace 5 minute pe o parte,si 5 minute pe partea cealalta,nu se intoarce de mai multe ori,nu se inteapa cu furculita,dar mai ales nu se sareaza in timpul coacerii;
Se scoate pe un fund de lemn se lasa 2 minute,se taie cu cutitul pe firul carnii,se serveste alaturi de-o garnitura de cartofi sau o salata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliata de carne la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano. Cartofii se curata,se

6 voturi    6 comentarii
50 min
Fripturi
Ciolan afumat in vas roman

Ciolan afumat in vas roman

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de

3 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    e timpu sa iesim la gratar trebuie incercat

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Ce bun!!!si eu fac,bucata mare de carne groasa o sarez bine si o pun pe grill,brazilieni o numesc Picanha si o servesc cu fasole neagra,farofa si ananas....Mi-ai facut pofta...

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte aspectoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Arata super bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Imi place mult friptura de vita la gratar.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Delicios...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Foarte bun si foarte usor de pregatit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de vita pt gratar
  • ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vio (Chef de cuisine)

e timpu sa iesim la gratar trebuie incercat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de vitel