autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

TAGLIATELE CU LEGUME

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
Paste Tagliatele - 500 gr, Ciuperci - 500 gr, Ardei gras - 2 bucati, 1 ceapa, 2 vinete, 2 morcovi, 1 dovlecel, Rosii - 500 gr, Mozarella - 500 gr, Ulei de masline, Busuioc, 1 catel de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Legumele se taie in felii subtiri si se trag la tigaie in ulei de masline aromatizat cu usturoi.
Se fierb pastele in apa cu sare si se adauga peste legume.
Se mai lasa pe foc timp de 2 - 3 minute apoi se servesc cu rosii, mozarella si busuioc pastrat in ulei de masline
Daca ti-a placut reteta noastra "TAGLIATELE CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete carbonara cu spanac si carne tocata

Spaghete carbonara cu spanac si carne tocata

Se pune apa cu o lingurita de sare, la fiert, iar cand da in clocot, se dauga spaghetele, fara sa

5 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Penne cu ton

Penne cu ton

Mai inati se pun pennele la fiert in apa cu sare. In putin ulei de masline se prajesc cateii de

6 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Farfale cu dovleac