autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu ananas si ardei rosu

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Ingrediente
500 gr de paste Tagliatelle, 200 gr de ananas, 2 ardei rosii, 2 linguri de unt, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingurita de sos de soia, cimbru si busuioc, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare 20-25 de minute pana sunt fierte dupa care se scot si se trec printr-un jet de apa rece.
Ardeii se taie cubulete, ananasul se scoate din cutia de compot si se taie bucatele mici, toate se pun in wok-ul in care a fost pus untul si se lasa la calit, se adauga bobitele de mustar, cimbru si busuiocul precum si sosul de soia, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga dupa gust.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ananas si ardei rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne ziti cu sos de unt si broccoli

Penne ziti cu sos de unt si broccoli

Mod de preparare Se pune apa la fiert intr-un vas, se adauga si putina sare. Abia cand apa clocoteste

4 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Tortellini în pesto de spanac și parmezan

Tortellini în pesto de spanac și parmezan

Punem pastele la fiert în apă cu sare. Între timp vom pregăti baza de salata de

1 vot    1 comentariu
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    larisa (Maestru bucatar) , 02 martie 2009

    De cind tagliate si tiramisu sunt mancaruri romanesti?

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de paste Tagliatelle
  • 200 gr de ananas
  • 2 ardei rosii
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 lingurita de sos de soia
  • cimbru si busuioc
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Fara foto

larisa (Maestru bucatar)

De cind tagliate si tiramisu sunt mancaruri romanesti?

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu carne