autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu ananas si ardei rosu

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2008

Ingrediente
500 gr de paste Tagliatelle, 200 gr de ananas, 2 ardei rosii, 2 linguri de unt, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingurita de sos de soia, cimbru si busuioc, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare 20-25 de minute pana sunt fierte dupa care se scot si se trec printr-un jet de apa rece.
Ardeii se taie cubulete, ananasul se scoate din cutia de compot si se taie bucatele mici, toate se pun in wok-ul in care a fost pus untul si se lasa la calit, se adauga bobitele de mustar, cimbru si busuiocul precum si sosul de soia, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga dupa gust.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ananas si ardei rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete carbonara

Spaghete carbonara

Intr-un vas punem niste apa, sare si uleiul de masline. O transferam pe foc si cand da in clocot,

8 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
PASTA RECE

PASTA RECE

Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar

3 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    larisa (Maestru bucatar) , 02 martie 2009

    De cind tagliate si tiramisu sunt mancaruri romanesti?

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de paste Tagliatelle
  • 200 gr de ananas
  • 2 ardei rosii
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 lingurita de sos de soia
  • cimbru si busuioc
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Fara foto

larisa (Maestru bucatar)

De cind tagliate si tiramisu sunt mancaruri romanesti?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Briose din paste cu sunca si rosii