Taiem morcovii si dovleceii fasii lungi.
Punem intr-o oala mare sa fiarba apa cu sare. Cand apa incepe sa fiarba punem fasiile de morcovi si dovlecei. Le lasam 1min in apa clocotita, apoi le scoatem, le scurgem si le punem deoparte.
Aducem iar apa la punctul de fierbere si adaugam pastele. Le gatim timp de 3 min.
Scurgem pastele bine si le punem intr-o tigaie. Adaugam fasiile de morcov si dovlecel, uleiul, asezonam dupa gust si le amestecam la foc mediu timp de 5 min.
Se servesc imediat. Se pot presara cu parmezan.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii