Preparam pesto: se piseaza usturoiul cu busuoicul si nucile.Se adauga 2 linguri ulei de masline si parmezan. Se fierb pastele si se scurg.
Se decojesc fructele de avocado se golesc de samburi si se stropeste cu pulpa cu suc de lamaie.Taiem rosiile sferturi.Bucatile de frunze de ruccola se rup marunt.Se incalzesc toate in uleiul de maslinesi otet timp de 3-4 minute.Se sareaza si se pipereaza.
Se dilueaza pesto cu 60 ml de apa si se amesteca in in paste.Se servesc cu legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii