Pulpele de pui se fierb,se dezoseaza,se rup bucatele si se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt.In loc de pulpe se poate folosi pietul de pui,insa acesta este cam uscat,de aceea prefer puplitele.Sunca se taie fasii subtiri si se rumeneste si ea.Ciupercile se spala,se curata,se taie cubulete si se calesc in putin unt.Intr-o oala cu apa clocotita,cu sare, se adauga tagliatelle,care se fierb \"al dente\".Intr-un final se pun intr-o oala toate ingredientele:pui,sunca,ciuperci,se adauga smantana si parmezanul ras.Se servesc calde,cu parmezan deasupra,ornate cu busuioc proaspat.Sa aveti pofta!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii