Pulpele de pui se fierb,se dezoseaza,se rup bucatele si se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt.In loc de pulpe se poate folosi pietul de pui,insa acesta este cam uscat,de aceea prefer puplitele.Sunca se taie fasii subtiri si se rumeneste si ea.Ciupercile se spala,se curata,se taie cubulete si se calesc in putin unt.Intr-o oala cu apa clocotita,cu sare, se adauga tagliatelle,care se fierb \"al dente\".Intr-un final se pun intr-o oala toate ingredientele:pui,sunca,ciuperci,se adauga smantana si parmezanul ras.Se servesc calde,cu parmezan deasupra,ornate cu busuioc proaspat.Sa aveti pofta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii