autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Tagliatelle cu sunca,pui si ciuperci

Autor: Liza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
200g tagliatelle, 300g pulpe sau piept de pui, 200g sunca de porc, 250g smantana dulce, 100g parmezan ras, busuioc proaspat, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pulpele de pui se fierb,se dezoseaza,se rup bucatele si se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt.In loc de pulpe se poate folosi pietul de pui,insa acesta este cam uscat,de aceea prefer puplitele.Sunca se taie fasii subtiri si se rumeneste si ea.Ciupercile se spala,se curata,se taie cubulete si se calesc in putin unt.Intr-o oala cu apa clocotita,cu sare, se adauga tagliatelle,care se fierb \"al dente\".Intr-un final se pun intr-o oala toate ingredientele:pui,sunca,ciuperci,se adauga smantana si parmezanul ras.Se servesc calde,cu parmezan deasupra,ornate cu busuioc proaspat.Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sunca,pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Tagliatelle cu sunca si ciuperci

Se taie rondele ceapa verde(sau uscata), se pun in tigaie cu 2 linguri ulei, se caleste putin iar

9 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ionutploiesti

    ionutploiesti (Chef de cuisine) , 23 martie 2012

    multumesc ptr reteta...eu am facut aceeasi reteta numai k in loc de pui am pus sunca si au iesit super bune...oricum sunt sigur ca sunt si acestea bune...nu le'am incercat...inca...

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 200g tagliatelle
  • 300g pulpe sau piept de pui
  • 200g sunca de porc
  • 250g smantana dulce
  • 100g parmezan ras
  • busuioc proaspat
  • sare

Raporteaza reteta

ionutploiesti

ionutploiesti (Chef de cuisine)

multumesc ptr reteta...eu am facut aceeasi reteta numai k in loc de pui am pus sunca si au iesit super bune...oricum sunt sigur ca sunt si acestea bune...nu le'am incercat...inca...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fettucine Alfredo cu creveti