autor:

Gustos_Ro

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Tagliatelle

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 februarie 2014

Ingrediente
muschi de vita, tagliatelle, usturoi, ulei de masline Arpis, rosii cherry, sos brun, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Muschiul de vita se taie joulienne si se pune la sotat impreuna cu usturoiul tocat.

Se stinge cu vin si supa de legume si se adauga rosiile cherry si sosul brun.

Separat se pun pastele la fiert.

Cand se obtine consistenta dorita pentru sosul de legume se adauga pastele si mozzarellla.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.

Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurant Il Corso si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci

Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci

Fierbeti pastele al dente, scurgeti-le si clatiti-le cu apa rece. Cat se fierb pastele pregatiti

26 voturi    9 comentarii
30 min
Sosuri
Tagliatelle cu ceapa caramelizata si mustar

Tagliatelle cu ceapa caramelizata si mustar

1. Incingem 25 gr unt si uleiul de masline intr-o tigaie, la temperatura mica. Adaugam rozmarinul

7 voturi    8 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Udo Walkiewicz , 30 iulie 2014

    :)

  • Fara foto

    Cornelia Mitusi , 30 iulie 2014

    Delicioase!!!!

  • Fara foto

    Camelia_Sandu (Bucatar) , 25 februarie 2014

    yummy

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • muschi de vita
  • tagliatelle
  • usturoi
  • ulei de masline Arpis
  • rosii cherry
  • sos brun
  • vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fara foto

Camelia_Sandu (Bucatar)

yummy

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu vinete