autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Taietei chinezesti cu bambus

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de 100 grame de taietei chinezesti, 200 grame de bambus, o jumatate de morcov taiat bastonase, 2 ciuperci aromate chinezesti rehidratate ( se pot inlocui si cu alte tipuri de ciuperci ) taiate felii, o lingura ulei de masline, o lingurita de amestec de 5 condimente, un varf de cutit de ardei iute maruntit, o lingura de sos de soya si o lingurita de sos de scoici/stridii.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele, punem condimentele si sosurile si lasam la foc mic pret de cateva minute.
Cand sunt legumele aproape facute adaugam taieteii chinezesti fierti in prealabil si amestecam cu grija cu o spatula. Mai lasam 2-3 minute sa se patrunga si taieteii de arome.
Dupa ce s-au omogenizat bine, mai gustam si condimentam daca este cazul si oprim focul. Sunt execelenti atat calzi cat si reci, eu si de data asta am pus prea mult ardei iute :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu bambus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Gnocchi cu carne

Gnocchi cu carne

In tigaie se caleste ceapa in unt,se adauga usturoiul zdrobit apoi carnea;dupa ce carnea a devenit

1 vot    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Taitei lati cu creveti si dovlecel

Taitei lati cu creveti si dovlecel

Aceasta este una dintre retetele acelea pe care le pregatesc cand sunt in criza de timp, pentru ca

0 voturi    2 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

    Foarte interesanta reteta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Usor,rapid si tare gustos...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Foarte apetisant. Imi place cu siguranta.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

12 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de 100 grame de taietei chinezesti
  • 200 grame de bambus
  • o jumatate de morcov taiat bastonase
  • 2 ciuperci aromate chinezesti rehidratate ( se pot inlocui si cu alte tipuri de ciuperci ) taiate felii
  • o lingura ulei de masline
  • o lingurita de amestec de 5 condimente
  • un varf de cutit de ardei iute maruntit
  • o lingura de sos de soya si o lingurita de sos de scoici/stridii.

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu carne tocata de pui si mozzarela Paste cu carne tocata de pui si mozzarela

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga condimentele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Spaghete picante cu afumatura si cas Spaghete picante cu afumatura si cas

Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub jet

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Taietei cu pui