Taietei chinezesti cu bambus

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Taietei chinezesti cu bambus

Ingrediente

  • Avem nevoie de 100 grame de taietei chinezesti
  • 200 grame de bambus
  • o jumatate de morcov taiat bastonase
  • 2 ciuperci aromate chinezesti rehidratate ( se pot inlocui si cu alte tipuri de ciuperci ) taiate felii
  • o lingura ulei de masline
  • o lingurita de amestec de 5 condimente
  • un varf de cutit de ardei iute maruntit
  • o lingura de sos de soya si o lingurita de sos de scoici/stridii.

Mod de preparare

Preparare : intr-un wok punem uleiul la incins si adaugam legumele, punem condimentele si sosurile si lasam la foc mic pret de cateva minute.

Cand sunt legumele aproape facute adaugam taieteii chinezesti fierti in prealabil si amestecam cu grija cu o spatula. Mai lasam 2-3 minute sa se patrunga si taieteii de arome.

Dupa ce s-au omogenizat bine, mai gustam si condimentam daca este cazul si oprim focul. Sunt execelenti atat calzi cat si reci, eu si de data asta am pus prea mult ardei iute :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor