Fierbi taiteii in apa cu sare aproximativ 20 de minute, apoi ii scurgi si ii racesti. Separat, intr-o craticioara, inabusi carnea tocata in ulei (unt).
Adaugi putina apa, verdeata tocata foarte fin, iar in final stingi amestecul cu zeama de rosii. La sfarsit, amesteci bine taiteii inabusiti cu carne si pui amestecul la cuptor, al foc potrivit, pret de inca 15-20 de minute.
Taiteii cu carne pot fi serviti cu 50 ml de sos de osii in care se rad 20 g de branza de vaci data prin sita si 2-3 g de marar tocat foarte fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii