Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 300 g taietei ingusti, , 400 g ciuperci de padure, , 1/8 l frisca nebatuta, , 2 linguri smantana,, putin usturoi presat, , patrunjel verde tocat, , 2 lingurite unt, , sare,, piper macinat.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
2 voturi
Mod de preparare
Se toarna frisca si smantana intr-o cratita, se pun pe foc si dupa ce au dat in cateva clocote, se adauga usturoiul presat, sare si piper.
Se incorporeaza si ciupercile si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, 2-3 minute.
Se fierb taieteii al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se topeste untul intr-o tigaie si se tavalesc in el taieteii fierti si scursi.
Se pune patrunjelul tocat in sosul cu ciuperci si smantana, se mai gusta o data sosul de sare si piper si se serveste, pe farfurii incinse, impreuna cu taieteii.