Se spala ciupercile si se curata (daca sunt mai mari, se taie in doua sau in patru).
Se toarna frisca si smantana intr-o cratita, se pun pe foc si dupa ce au dat in cateva clocote, se adauga usturoiul presat, sare si piper.
Se incorporeaza si ciupercile si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, 2-3 minute.
Se fierb taieteii al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se topeste untul intr-o tigaie si se tavalesc in el taieteii fierti si scursi.
Se pune patrunjelul tocat in sosul cu ciuperci si smantana, se mai gusta o data sosul de sare si piper si se serveste, pe farfurii incinse, impreuna cu taieteii.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii