Taietei cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Taietei cu pui

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 3 persoane:
  • 250 gr taietei,
  • un piept de pui,
  • smantana 200ml,
  • un pic de mustar,
  • jumatate de pahar de vin,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel,
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se unge cu mustar. Se lasa 5 minute sa se odihneasca dupa care, intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune puiul sa se prajeasca putin. Cand puiul e gata se pune pe o farfurie iar in tigaie se pune vinul. Se lasa sa se evapore alcoolul dupa care se adauga smantana. Lasam sa fiarba 5 minute dupa care se pune si pieptul prajit si se mai fierbe cateva minute. Intre timp, se fierb taietei, se trec sub jet de apa rece si se adauga in tigaia in care avem sosul. Se amesteca bine totul si se presara patrunjel tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor