Taietei cu smantana

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame taitei;
  • 100 grame unt;
  • 300 grame smantana;
  • 150 grame cascaval ras;
  • sare, piper, boia de ardei.

Mod de preparare

Se pune o oala cu apa la incalzit pe foc, se adauga o lingura de sare iar cand apa da in clocot se pun taiteii.

Cat timp fierb taiteii, se pregateste separat un sos din smantana, 100 grame cascaval ras, sare, piper si boia de ardei.

Se pregateste o forma de aragaz, termorezistenta, se topeste cantitatea de unt si se pun peste taiteii care in prealabil au fost bine scursi de apa.

Taiteii astfel pregatiti, se pun in forma de aragaz, se adauga sosul pregatit anterior, se amesteca cu taiteii, se presara deasupra restul de cascaval si se dau la cuptorul incins timp de 5 - 6 minute, la foc moderat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor