Se pune o oala cu apa la incalzit pe foc, se adauga o lingura de sare iar cand apa da in clocot se pun taiteii.
Cat timp fierb taiteii, se pregateste separat un sos din smantana, 100 grame cascaval ras, sare, piper si boia de ardei.
Se pregateste o forma de aragaz, termorezistenta, se topeste cantitatea de unt si se pun peste taiteii care in prealabil au fost bine scursi de apa.
Taiteii astfel pregatiti, se pun in forma de aragaz, se adauga sosul pregatit anterior, se amesteca cu taiteii, se presara deasupra restul de cascaval si se dau la cuptorul incins timp de 5 - 6 minute, la foc moderat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii