Se pune o oala cu apa la incalzit pe foc, se adauga o lingura de sare iar cand apa da in clocot se pun taiteii.
Cat timp fierb taiteii, se pregateste separat un sos din smantana, 100 grame cascaval ras, sare, piper si boia de ardei.
Se pregateste o forma de aragaz, termorezistenta, se topeste cantitatea de unt si se pun peste taiteii care in prealabil au fost bine scursi de apa.
Taiteii astfel pregatiti, se pun in forma de aragaz, se adauga sosul pregatit anterior, se amesteca cu taiteii, se presara deasupra restul de cascaval si se dau la cuptorul incins timp de 5 - 6 minute, la foc moderat.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii