Se fierb taieteii in apa cu sare 3 minute,se scurg,se lasa la racit.
Pieptul de pui il prajim putin intr-o tigaie pana se rumeneste(se poate folosi chiar si carnea de pui-piept,pulpe fara os-din supa de pui).Se pune de-o parte.
Intr-o tigaie mai mare calim putin ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei pana devin translucide.Adaugam ardeiul si morcovul ,prajim 2-3 min ,adaugam carnea mai lasam 2-3 min,adaugam supa de pui,celeri,sosul de soia si germenii si lasam la innabusit cca.7-8 min.Saram,piperam dupa gust si adaugam taieteii de orez.
Se serveste cu sos de soia si sos picant(hot chili sos).
O mancare usoara si sanatoasa.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii