Curatam ciupercile si le feliem. Incingem uleiul de masline si rumenim feliile de ciuperci pe ambele parti.
Separat punem la fiert 500 ml apa cu un praf de sare. Cand apa incepe sa fiarba adaugam taieteii si stingem focul. Acoperim cu un capac si lasam 5 minute. Strecuram taieteii si ii adaugam peste ciuperci. Adaugam sosul de soia, sarea, scortisoara, ardeiul iute feliat, ghimbirul si usturoiul ras. Mai lasam 2-3 minute pe foc mediu si ii servim.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii