Se bate oul intr-un castronas sau chiar intr-o farfurie adanca .Se presara sare si se adauga faina peste oul batut,amestecand cu furculita pana se incorporeaza bine faina cu oul.Cand devine aluatul consistent incepem sa modelam cu mana.Formam o foaie subtire din acest aluat ,la care mai presaram faina cand este nevoie ,ca sa nu se lipeasca.Taiem taiteii in forma si amrimea dorita cu ajutorul ustensilelor pe care le avem la dispozitie.Se lasa la uscat la loc intunecat si lipsit de umiditate.Se adauga in ciorbe,supe ,bosrsuri etc.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii