Reteta postata pe: 30 martie 2010
Ingrediente
1 ou, 100 gr faina, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se bate oul intr-un castronas sau chiar intr-o farfurie adanca .Se presara sare si se adauga faina peste oul batut,amestecand cu furculita pana se incorporeaza bine faina cu oul.Cand devine aluatul consistent incepem sa modelam cu mana.Formam o foaie subtire din acest aluat ,la care mai presaram faina cand este nevoie ,ca sa nu se lipeasca.Taiem taiteii in forma si amrimea dorita cu ajutorul ustensilelor pe care le avem la dispozitie.Se lasa la uscat la loc intunecat si lipsit de umiditate.Se adauga in ciorbe,supe ,bosrsuri etc.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Puneti la fiert laptele, untul si zaharul si cand clocoteste adaugati taiteii. Lasati sa fiarba la
10 voturi
2 comentarii
10 min
Am spalat carnea si am pus-o intr-o oala la fiert , in apa cu un praf de sare, acoperita cu capac.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate