autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Taitei cu lapte

Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
1 l lapte, 60 g taietei, 50 g zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

23 voturi

Mod de preparare

Cind laptele clocoteste se pun taietei in forma de ploaie, amestecind mereu cu lingura sa nu se lipeasca uni de altii. Taietei se lasa la fiert cca 10 min , amestecind din cind in cind. Inainte de a lua cratita de pe foc se pune zahar dupa gust si putin zahar vanilat. Cind taietei s-au racit, se desarta in farfuriute de compot, se servesc calzi sau reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Taitei de casa cu lapte

Taitei de casa cu lapte

Puneti la fiert laptele, untul si zaharul si cand clocoteste adaugati taiteii. Lasati sa fiarba la

10 voturi    2 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Prunele se spala si se scot samburii. Se fierb cartofii cu coaja, se curata, se lasa sa se raceasca

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Andrei Popelca , 05 octombrie 2013

    beautiful

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

23 voturi

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 60 g taietei
  • 50 g zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura-pudding cu sos de cafea