autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

TAITEI CU VARZA

Autor: CRISTINA LAURA TUDOSE (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CRISTINA LAURA TUDOSE (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
1/2 varza dulce, 1 punga taitei patrati, sare, piper, zahar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se freaca cu putina sare pana isi lasa zeama. Apoi se caleste in ulei, se adauga piper si zahar dupa gust. Separat se fierb taiteii in apa cu sare, dupa care se strecoara intr-o sita si se dau la jet de apa rece. Taiteii fierti se amesteca cu varza calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "TAITEI CU VARZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
VARZA NOUA CALITA CU TAITEI DE CASA

VARZA NOUA CALITA CU TAITEI DE CASA

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare,apoi se pune la calit in ulei.Cand este gata se aduga

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Taitei cu  varza si piper

Taitei cu varza si piper

Varza se toaca marunt cu mixerul si se sareaza.Taiteii se pun in apa clocotita care fierbe si in

11 voturi    14 comentarii
50 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

    Decat sa folosesc taietei patrati,prefer sa fac reteta cu taietei lungi(tagliatelle)sau in limbaj ardelenesc:Laste.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 varza dulce
  • 1 punga taitei patrati
  • sare
  • piper
  • zahar
  • ulei

Raporteaza reteta

Tatar Nicu

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

Decat sa folosesc taietei patrati,prefer sa fac reteta cu taietei lungi(tagliatelle)sau in limbaj ardelenesc:Laste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Focaccia cu rosii