se aseaza faina pe o planseta sub forma de movilita, se face o adancitura in mijloc si se adauga ouale si apa fierbinte in care s-a dizolvat sarea.Se face un aluat foarte consistent, se acopera cu un castron si se lasa la odihna circa o ora.Se imparte in patru, din care se fac 4 foi, se lasa sa se usuce putin, apoi se ruleaza fiecare foaie si se taie dupa dorinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii