se aseaza faina pe o planseta sub forma de movilita, se face o adancitura in mijloc si se adauga ouale si apa fierbinte in care s-a dizolvat sarea.Se face un aluat foarte consistent, se acopera cu un castron si se lasa la odihna circa o ora.Se imparte in patru, din care se fac 4 foi, se lasa sa se usuce putin, apoi se ruleaza fiecare foaie si se taie dupa dorinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii